понеділок, 29 серпня 2016 р.

Компресори

Одним з найбільш важливих і часто використовуваних приладів на шиномонтажних майстерень і автосервісах є повітряний компресор - сама незамінна річ. За допомогою повітряного компресора виробляється накачування і докачка шин, продування вузлів і т.п. Широкий вибір компресорів відрізняється величезним розмаїттям, відповідним різним вимогам.

Види повітряних компресорів:
поршневий повітряний
гвинтовий повітряний
Найбільш поширений вид це поршневий повітряний, завдяки невисокій собівартості і зручності використання даний компресор буде вам вірно служити тривалий час, обслуговуючи пневмоінструмент різного роду.

Другий вид повітряних компресорів - гвинтовий повітряний, ідеальне поєднання ціни та якості, незважаючи на деяку переплату в порівнянні з поршневим компресом ви отримаєте повітряний компресор, з відмінною якістю виконання і споживає менше енергії. Його відмінною рисою є широкий спектр виконуваних дій завдяки вбудованій системі контролю і управління. Може вільно застосовуватися в автомастерсіх з великими обсягами навантаження.

Також компресори можна поділити на:
побутові повітряні
напівпрофесійні повітряні
професійні повітряні
Одним з найбільш часто використовуваних видів компресорів є побутові - це малопотужні пристрої невеликих габаритів. Дуже зручні пересувні компресори, які використовуються в аматорських автомайстерень. Перевагою даного виду повітряних компресорів є відсутність масла, що дозволяє їх спокійно перевозити в багажнику без ризику пролити мастило.
Покращеною моделлю в сенсі продуктивності є напівпрофесійний компресор. У ньому присутній масло, тому його перевезення вимагає більшої акуратності, підвищена потужність напівпрофесійного авто компресора дозволяє обслуговувати невеликий пневмоінструмент та проводити докачку шин.
Останньою загальної категорією є професійні або ж індустріальні компресори - це установки високого тиску з двоциліндрової системою стиснення повітря. Даний вид повітряних авто компресорів ідеально підходить для професійних автомайстерень і СТО забезпечуючи більш довгу і надійну роботу при великих навантаженнях.
У нашому інтернет-магазині ви можете купити компресор від кращих виробників і краще цінами. Ми надамо вам відмінне обслуговування і доставку. Ми пропонуємо вам купити компресор від провідних виробників в Києві з можливістю доставки за межі Києва по всій Україні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.