четвер, 1 вересня 2016 р.

Особливості роботи протиугінною системи Pandora

Автомобіль останньої моделі відомого бренду не є лише засобом пересування. Це так би мовити спосіб життя. По суті - це набір різних комп'ютерів і гаджетів. Причому з багатьма пристроями можна взаємодіяти як віддалено, так і при безпосередньому контакті. Якщо на вашому автомобілі встановлена ​​протиугінна система Pandora і в кишені є iPhone, то ваші можливості по управлінню автомобілем безмірно розширюються. Чи не кожен автолюбитель стикався з такими можливостями в минулому, допандоровской автомобільного життя. Один із заводів по виробництву цієї інноваційної розробки розташований в Калузі. пандора

Треба відразу сказати, що протиугінна система Pandora за задумом створювалася для роботи з айфона. Сьогодні також вже є підтримка і для ОС Android. Pandora вигідно відрізняється від своїх побратимів. Перш за все це пов'язано з тими нововведеннями, які відрізняють дане протиугінний і телеметричні пристрій від інших. В основі системи лежить 100% повноцінний 32-розрядний ARM-процесор. Радіотракт досить потужний. Також в комплект входять різні допоміжні пристрої і датчики. Всі додаткові пристосування дуже гармонійно вписуються в автомобіль. Датчики і прилади взаємодіють між собою по бездротовому зв'язку. У цьому основна перевага системи. Тепер монтажника не потрібно копирсатися в обшивці і розбиратися з кольором і призначенням проводів. Хоч система і досить складна, але вона встановлюється на авто швидко, при цьому ніяк не псує дизайн. Слід зазначити, що повноцінний 32-розрядний ARM-процесор безпосередньо пов'язаний з CAN-шиною.

Система упакована в міцний ящик з товстого картону. Зовнішня стильна біла обкладинка приємно контрастує з чорним ящиком, в якому і упакована Pandora. Якщо ви зробите пробний запуск, то система видасть автоматичну довідку. Ви можете задати режим прогріву двигуна в зимовий період під себе і більше не звертатися в це меню. Таким чином авто в будь-який, навіть сильно морозний ранок, буде надійно готове до експлуатації. Якщо ви втратили брелок і забули вдома iPhone, то можна скористатися резервним кнопковим телефоном. Головне, щоб там була голосовий зв'язок. За допомогою голосового меню ви можете повністю заблокувати двигун або завести його. Також в меню є функція відключити / активувати сигналізацію.

Сигналізація має тривожну функцію СОС. Під час налаштування системи вписуємо три найнеобхідніших номера на випадок аварії. Ця функція в критичних ситуаціях може врятувати водієві життя. На брелоку потрібно натиснути всього одну кнопку, і на три номери будуть здійснені дзвінки і розіслані смс повідомлення з прив'язкою розташування на карті. Така особливість досить унікальна, крім того, функція СОС надійно работает.Імеется також функція активної охорони. Навіть найбільш просунуті кібер-злодії не зможуть вкрасти автомобіль. За машиною в режимі онлайн стежать сервера компанії. Навіть якщо буде виявлена ​​успішна спроба викрадення, то користувач отримає відповідне повідомлення на телефон. У тому випадку, якщо машину захочуть відбуксирувати, то на телефон надійде повідомлення про зміну координат розташування вашого авто.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.