четвер, 1 вересня 2016 р.

Автосигналізація StarLine E90

Захист автомобіля від угону - обов'язок кожного власника. Протиугінні системи безперервно вдосконалюються. І, варто зауважити, що цей процес значно випереджає вдосконалення методів злому.

Пропонуємо вашій увазі високоефективний інтелектуальний охоронний комплекс StarLine E90. Ця система є на сьогоднішній день однією з найбільш передових. Вона з успіхом застосовується для захисту автомобілів класу «преміум» і «еліт».

Висока ефективність комплексу ґрунтується на системі багаторівневого захисту. Також є сповіщення по помехоустойчивому радіоканалу з дальністю до 2 км, чого цілком достатньо для умов міста і поїздок на природу. Отже, застосовані наступні датчики-Виявителі небажаних дій:

• 3D датчик ударів переміщень і нахилів. Дозволяє реєструвати переміщення і будь-які механічні дії на автомобіль в будь-якій зоні кузова. Датчик допускає гнучке налаштування.
• Центральний замок і валідатор-іммобілайзер. Плюс, блокування капота і кришки заправного отвору.
• Призначені для користувача настройки. Сигналізацію можна легко доповнити будь-якими, навіть самими екзотичними, способами охорони на розсуд власника. Для цього просто необхідно встановити відповідні датчики і підключити їх до зведеним каналах.

У разі виявлення небажаного впливу, необхідно негайно повідомити про це власника. Ця функція досі залишається однією з найбільш важкореалізованих. Для такого оповіщення можна використовувати стільниковий зв'язок і радіоканал. StarLine E90 одночасно працює в двох цих каналах. Цим забезпечується додаткова надійність. Крім звичного брелка, за допомогою якого відкриваються замки в комплект входить ще й мініатюрний потужний радіотрансівер. Робоча частота 433,05 - 434, мГц. Для міських умов важлива перешкодозахищеність. Вона забезпечується наявністю резервних каналів. StarLine E90 використовує 128 каналів управління. Потужність стаціонарного і переносного передавача різна, тому дальність оповіщення становить 2 км, а управління - 0,8 км.
StarLine E90
Відкриття замків у багатьох типах автосигналізацій відбувається завдяки радіоключ, який випромінюється брелоком. Частота завжди всім відома, код міститься в модуляції. Модуляція виконується певною послідовністю імпульсів. Саме ці імпульси виходять в «ефір» і можуть бути перехоплені зловмисниками за допомогою код-Баггера. StarLine E90 передбачає і цей момент. Вона використовує 128-й бітові ключі. Їх перехопити вкрай важко. Крім того, її можна налаштувати на роботу з стільниковим телефоном власника, який підробити неможливо.

StarLine E90 має десяток (можна і більше) датчиків усередині і зовні автомобіля. Наприклад, якщо спрацював датчик положення в просторі, а датчик температури двигуна залишився холодним, значить, на автомобіль виявляються механічні дії з відключеним двигуном. Таких варіантів можливі сотні. StarLine E90, особливо якщо її оснастити модулями GSM і GPS, перетворюється в систему охорони з передачі докладної телеметричної інформації.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.