четвер, 1 вересня 2016 р.

8-ми датчикової парктроник


Завдяки розвитку електроніки автомобільного ринку можна купувати корисний 8-ми датчіковийпарктронік і встановлювати його на авто будь-якої моделі і комплектації. Експлуатація електроніки не викликає труднощів, сам парктроник повноцінно працює в будь-який час доби, а миттєве оповіщення про наближення до будь - якого об'єкта дозволяє уникнути безлічі неприємностей. Безперечно, 8-ми датчикової парктроник буде гідно оцінений любителя комфортної їзди і безпечного паркування. парктроник

парктронік

Дане автомобільне пристрій представлено датчиками, які монтуються в бампер автомобіля, а також екранами, що сповіщає про можливу загрозу. При парковці, водій авто може спостерігати на моніторі рух цифр, які означають, що машина знаходиться на певній відстані від іншого транспортного засобу, загородження, бетонної плити, людини і тварин, а також дерев та інших предметів, зіткнення з якими призведе до пошкодження бампера і інших елементів. Парктроніки спеціально були розроблені для того, щоб автомобілісти практично без побоювання могли паркуватися і виїжджати зі стоянки або від будинку, не зачіпаючи при цьому навколишні предмети. Якщо ж вибирається 8-ми датчикової парктроник, то рівень безпеки буде максимально гарантований.

Парктронік з 8 датчиками

Цей пристрій для транспортного засобу представлено вісьмома датчиками і монітором, який підключається до них. Датчики розташовуються спереду і ззаду машини, в результаті чого забезпечується максимальний рівень комфорту під час здавання на машині як вперед, так і назад. Варто відзначити, що всі датчики встановлюються на бампер машини, і досить часто їх можна підібрати в колір до автомобіля. Якщо перед автомобілем з'явиться перешкода, то на екрані (встановленому всередині авто) можна буде спостерігати, як число збільшується або зменшується. Це число і означає певну відстань (зазвичай в метрах) до перешкоди. Водій в такому разі зможе як зручно виїхати, так і припаркуватися, зробивши це практично впритул до перешкоди.

переваги

По - перше, ціна 8-ми датчикову парктроника повністю виправдана його ефективністю. Краще один раз встановити парктронік і уникнути пошкодження елементів авто, ніж відвідувати ремонтну станцію і лагодити бампера з іншими частинами машини.
По - друге, система спрацьовує миттєво, що дозволяє без особливих переживань здавати назад і вперед, розраховуючи на моментальне сповіщення.
По - третє, датчики і сам екран парктроника можна підібрати в колір до бамперах і внутрішній обробці. Через певний час водій просто не буде помічати як вмонтовані в бампера датчики, так і екран, який не відволікатиме увагу, перебуваючи в режимі очікування.

Кращий вибір

Все більше автомобілістів встановлюють на свої джипи, седани, мінівени і інші машини 8-ми датчикової парктроник, який не має вад. Екран системи привабливий зовні, датчики не заважають мити машину і здійснювати поїздки в будь-яку погоду, а ефективність електроніки доведена водіями, які уникли безлічі аварій.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.