четвер, 1 вересня 2016 р.

Штатні магнітоли

Автомагнітола - це невід'ємна частина будь-якого автомобіля, яка забезпечує комфортне проведення часу в салоні авто, так само несе в собі багато інших функцій. Існують звичайні і штатні автомагнітоли, які мають ряд принципових відмінностей. У цій статті піде мова про те, в чому відмінність штатної магнітоли від звичайної, на що варто звернути увагу, вибираючи штатну автомагнітолу. Так само знайдуться відповіді на інші питання, які стосуються даного обладнання.

Принципова відмінність штатної і звичайної магнітоли
Головною відмінністю є той факт, що штатна автомагнітола володіє своєю штатною посадковим місцем. Іншими словами, під час виробництва автомобіля, заводом заздалегідь було передбачено місце, де магнітола буде знаходитися, згідно її розмірами і параметрами. Крім цього штатна магнітола повністю повторює стиль всього автомобіля, від виду різних кнопок і перемикачів, до колірного оформлення. Установка штатного виду магнітол займає мінімальну кількість часу, так як немає необхідності, щось допрацьовувати, так не потрібні «не рідні» перехідники та рамки. Варто відзначити, що штатна автомагнітола створюється під конкретний автомобіль і з її допомогою здійснюється управління таким обладнанням, як бортовий комп'ютер, на ній відображаються дані кліматичної системи тощо. Штатна автомагнітола є частиною цілої системи електроніки автомобіля. Ще однією відмінністю штатного виду автомагнітоли є більш широка функціональна здатність. Крім того, що дане обладнання здатне відтворювати всі найбільш популярні аудіо і відео формати, ще до нього можна підключити камеру заднього виду або GPS навігатор, і це ще не повний список величезних можливостей штатної магнітоли.

На що звернути увагу, вибираючи штатну автомагнітолу? Штатні магнітоли
Для того щоб зробити правильний вибір, варто звернути увагу на кілька важливих моментів. Насамперед варто визначитися з функціями, які повинна виконувати дана техніка. Як вже говорилося вище, функціонал штатних магнітол досить великий, тому необхідно визначитися з тим, що дійсно потрібно. Коли питання з функціональністю апаратури буде вирішене, варто підібрати кілька варіантів штатних автомагнітол, які підходять людині за вартістю, якістю та дизайном. Важливу роль відіграє те, у якого виробника буде куплена магнітола. В даному випадку варто робити ставку не на країну виробника, так як практично всі заводи даної продукції знаходяться в Китаї, а на представництво компанії в тій країні, в якій живе людини. Виробник повинен забезпечувати сервісну підтримку і повне гарантійне обслуговування саме в тій країні, де проживає людина.

Чи можна бути впевненим, що штатна автомагнітола підійде для даного авто?
Варто сказати, що зараз можна купити автомагнітолу абсолютно для будь-якого сучасного авто. Але, щоб бути максимально впевненим в тому, що вона підійде, варто виходити з таких даних як: марка і рік випуску автомобіля, комплектація, наявність кнопок на кермі, а так само порівнювати з моделлю заводський штатної аудіосистемою.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.