четвер, 1 вересня 2016 р.

Автомагнітоли Pioneer


Для кожного сучасного автомобіля необхідна першокласна звукова система, в основі якої лежить магнітола. Володіючи досить компактні габарити, вона повинна відрізнятися функціональністю. Якісне пристрій здатний відтворювати аудіофайли в різних форматах, розпізнавати безліч діапазонів радіохвиль, зчитувати інформацію з дискових носіїв і до того ж мати хороший звук. Всі ці можливості притаманні автомагнітол Pioneer.pioneer

Історія виникнення бренду

Компанія була заснована японцем нозом Матсумото в 1937 році. Спочатку бізнес базувався на розробці і виробництві динаміків. До 1961 року діяльність фірми була орієнтована на випуск домашньої продукції. Пізніше почалося виготовлення компонентних стереосистем, які не мали аналогів ніде в світі. Це сталося в 1975 році, і з тих пір популярність бренду Pioneerстала стрімко зростати. На початку 90-х ця компанія заснувала навігаційний комплекс для авто, який використовує GPS-сигнали. Тоді ж продукція Pioneer стала масово поширюватися на території Росії.

Особливості автомагнітол Pioneer

Автомобільний підрозділ компанії Pioneer виробляє велику кількість компонентів автозвуку, які постійно удосконалюються. Для інноваційної лінійки автомагнітол характерно стильне і суворе дизайнерське оформлення. HD матриця присутній у кожного мультімедіаPioneer. Вона має високу екранне дозвіл, а для комфортної роботи з додатками на мобільному телефоні передбачена функція App Mode. Крім того, з'явилися широкі можливості щодо налаштувань.

Пристрої фірми Pioneer спираються на два основних напрямки мультимедійних технологій - цифрові багатоцільові диски (DVD) і плазмові дисплейні панелі (PDP).

Порівняно недавно була випущена серія автомагнітол, оснащених гніздом для карти пам'яті за відкидною панеллю. Ця продукція може легко взаємодіяти з iPhone і iPod, і при цьому не вимагає наявності будь-яких телекомунікаційних каналів або адаптерів. Все що необхідно - це стандартний iPod - USB. Дані пристрої також обладнані ультрасучасним графічним еквалайзером, що дозволяє зробити налаштування звучання згідно перевагам власника авто і особливостям його салону.

У магнітолах Pioneer з маркуванням DEH-7300BT є модуль Bluetooth, завдяки чому головний пристрій може виконувати роль бездротового handes free. У комплектацію даних моделей входить зовнішній мікрофон. В підсилювачі присутня відновна система гармонік, втрачених через стиснення звукових файлів.

Магнітоли з чотиризначною маркуванням, друга цифра в якій «3» (DEH-2320UB, DEH-2300UBB), забезпечені USB-портом. У них також є лінійні входи, розміщені на передній панелі. Підсилювачі фірмової технології роблять якість звуку стислих форматів ASR набагато краще. Крім цього, є два виходи RCA і можливість безпосередньо підключити сабвуфер до зовнішнього підсилювача. Все це забезпечує гнучку конфігурацію звукової системи.

У числі останніх розробок компанії Pioneer виділяється магнітола з AppRadio, яку допустимо поєднувати з безліччю хмарних сервісів і різними платформами. RGB підтримує 210 тисяч кольорів, тому колір дисплея, а також підсвічування кнопок можна змінювати в значних межах.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.