четвер, 1 вересня 2016 р.

Штатні камери заднього виду

У зв'язку з тим, що в містах, за останній час істотно збільшилася кількість автомобілів, щоденна парковка стала представляти велику проблему. У ситуації, що склалася, в цій непростій справі вам зможе допомогти штатна камера заднього виду. Завдяки її можливостям, коли в дзеркалах заднього виду утворюється мертва зона, ви зможете уникнути аварійної ситуації з рядом припаркованим автомобілем, огорожами або бордюрами. Це заощадить вам час і матеріальні витрати на ремонт кузова свого або чужого транспортного засобу при можливому зіткненні. У нових моделях автомобілів паркувальні системи не завжди присутній в базовій комплектації, але зазвичай завжди передбачено місце для їх установок заводом виробником.
Так як кожна модель цього обладнання була розроблена для конкретної марки автомобіля, то його установка не вимагає додаткових кузовних отворів. Як правило, вічко камери встановлюється над верхнім краєм бампера або входить в комплектацію підсвічування номера. В останньому випадку, встановлюється камера спільно з ліхтарем, що не псує зовнішній вигляд і виконує обидві функції одночасно: відеоогляд і освітлення номерного знака. камера заднього виду
У більшості сучасних моделей таких приладів передбачений кут огляду місцевості від 130 до 170 градусів. Такий огляд дає можливість правильної і точної оцінки відстані і розташування предметів і перешкод на шляху заднього ходу автомобіля. Крім цього, для зменшення ймовірності помилки при паркуванні, в нових моделях камер передбачена така функція, як паркувальні лінії, накладені на зображення, які позначають траєкторію руху автомобіля і показують відстань до перешкоди.
Одним з істотних переваг штатної оптичної системи є те, що при її монтажі не потрібно спеціального додаткового обладнання, вона починає працювати відразу, як тільки включається передача заднього ходу. Це пристрій може виводити зображення на власний дисплей або підключатися до загальної системи головного монітора автомобіля або до мультимедійної системи.
Одним з важливих властивостей камери є сенсорне сприйняття. Існує два типи сенсорів: CMOS і CCD. Система CMOS обумовлюється досить низькою якістю відтворення зображення з малим рівнем контрастності і світлочутливості. Камера, оснащена такою системою, вимагає додаткового освітлення. Її плюсом є відносно невисока вартість. Система CCD має низький шумовий поріг, і високу якість зображення навіть в темний час доби. Єдиний недолік такого пристрою - досить висока ціна.
Штатні камери максимально пристосовані до погодних умов нашого регіону. Вони мають підвищену морозостійкість і здатні витримувати температурні коливання в межах від -20 до +60 градусів. Крім того, існують камери різного ступеня вологостійкості і пилепронікновенія. Але в той же час, при митті автомобіля, не рекомендується попадання на них води під сильним тиском або витирання оптичних елементів камери сухими матеріалами, тат як це може привести до зниження функціональності або поломки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.