четвер, 1 вересня 2016 р.

Системи контролю сліпих зон ParkMaster

Видимість в будь-якому автомобілі, навіть з урахуванням бічних дзеркал і дзеркала заднього виду, не є ідеальною. Тому проблема зі сліпими зонами залишається досить гострою на сьогоднішній день.

Додатковий захист під час руху повинна розглядатися кожним водієм. Адже це дозволить убезпечити транспортний засіб від пошкоджень, а самого власника від попадання в аварії.

Принцип роботи систем ParkMaster

Якісні системи контролю сліпих зон від компанії ParkMaster дозволяють створити максимальну область спостереження дороги навколо будь-якого автомобіля.

Встановлювані на бамперах датчики дозволяють вчасно відреагувати на наближається транспорт і перебудуватися безпечно для себе та інших учасників руху.

Виведені світлові сигнали на передніх стійках дають можливість оповістити водія про наближення до його транспортному засобу інших авто. Крім того звукове попередження дозволить відразу ж уважно відреагувати на те, що відбувається.

Сигнали подаються водієві тільки в тих умовах, коли це дійсно необхідно. Наприклад, в разі твори обгону або проїзду повз будь-якого нерухомого об'єкта датчики не реагуватимуть. Тим самим не будуть відволікати від процесу водіння.

Система розпізнає наближається об'єкт і тільки після його реєстрації протягом більше п'яти секунд спочатку передніми, а потім і задніми компонентами починає сигналізувати. Також сигнал подається в тому випадку, коли реєстрація проводиться тільки заднім датчиком, а передній не вловив руху. Відповідно об'єкт знаходиться позаду і може становити небезпеку.

Переваги систем контролю сліпих зон ParkMaster

Головна відмінність від аналогів від інших виробників полягає в можливості ануляції сигналу в разі розпізнавання автомобілів в сусідній смузі або ж нерухомих об'єктів. Даний тип роботи унікальний і дозволяє проводити попередження тільки в разі дійсно небезпечних ситуацій.

Якість роботи датчиків не залежить ні від типу транспорту, ні від тривалості використання системи. Такі проблеми, як розбовтування, відходження контактів повністю виключені в системах ParkMaster.

Персоналізація може бути проведена будь-яким водієм. Це дозволить виключити ряд випадків, коли реагування було невірним. Але рекомендується не вносити корективи в роботу системи контролю, щоб уникнути дійсно небезпечних сітуацій.сістема контролю сліпих зон

Поєднання світлових і звукових сигналів найоптимальніше. Вчасно відреагувати на одне сповіщення не завжди можливо, тому поєднання декількох одночасних попереджень дозволить відразу ж проконтролювати шлях руху.

Регулювання гучності звукового оповіщення та зміна його стилю також вельми корисна. Кожен водій зможе підібрати ідеальний спосіб сигналізації, який дозволить йому вчасно звернути увагу на нинішню ситуацію.

З огляду на той факт, що під час паркування система спрацьовує в межах 30 см, а при русі в міській смузі і на трасі - до 3 метрів, то системи контролю сліпих зон ParkMaster можна назвати найкращими. Крім того вони чітко і швидко реагують на будь-які зміни і під час звичайного дорожнього руху і під час повороту або зміни смуги.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.