четвер, 1 вересня 2016 р.

Камери заднього виду і штатні головні пристрої - особливості та переваги використання

Будь-яка камера, встановлена ​​в автомобілі, надає більший комфорт під час керування транспортним засобом. Це і обозреванія подій, що виводиться на екран (розташований в машині), і ведення запису, особливо в тих випадках, коли на дорозі трапляється ДТП. Більш того, камера дозволяє відобразити злочинців, які люблять тікати з місця події, псувати чуже майно і здійснювати ряд інших протиправних дій. Одним з найпопулярніших дій, що проводяться з автомобілями будь-якої марки і комплектації, є установка камери заднього виду на штатні головні пристрої. Даний захід дозволяє з'єднати камеру заднього виду зі штатною магнітолою, отримавши тим самим картинку всього, що відбувається позаду автомобіля. камера заднього виду

Камери і штатні пристрої

Сучасний ринок автомобільної електроніки пропонує придбати і магнітоли, і камери до них, що полегшує підключення. Деякі виробники заздалегідь випускають комплекти, що забезпечують практично миттєве підключення і експлуатацію техніки. Лінза камери заднього виду зазвичай має пристойний діаметр, але не настільки, щоб зіпсувати своїм видом зовнішній вигляд автомобіля. Для відмінного перегляду рекомендовано час від часу протирати саму камеру за допомогою звичайної ганчірки, в результаті чого можна буде вести огляд в будь-який час року, причому як при простої, так і під час руху.

переваги

По - перше, маючи камеру заднього виду, підключену до штатного головного пристрою, можна вести повноцінний огляд всього, що відбувається позаду авто. Дозвіл камер зазвичай дозволяє розгледіти автомобільні номери в темний час доби. У підсумку можна без проблем знайти порушника, який «пом'яв» чиє - то авто і зник з місця події. Також можна буде відшукувати і інших порушників, наприклад злодіїв, які крадуть ковпаки, щітки двірників та іншу навісну продукцію.
По - друге, камера заднього виду зазвичай встановлюється в максимально зручному місці, що не заважає мити машину, відкривати багажник та здійснювати масу інших дій.
По - третє, одного разу підключена камера заднього виду допоможе у важкій ситуації, наприклад в той момент, коли знадобиться акуратно здати назад, не зачепивши огорожу, людей і тварин, а також чужий автомобіль.

вартість

Ціна установки камери заднього виду і підключення її до штатного головного пристрою залежить від наступних факторів:
• виробник і лінійка продукції;
• спосіб монтажу (вбудовування в метал або пластик, установка всередині машини і т.д.);
• складності в установці.
У той же час, найкраще один раз встановити таку камеру і тим самим перестрахуватися, ніж купувати її після того, як хто - то зашкодить бампер або інший елемент автомобіля і сховається з місця ДТП.

Оптимальний варіант

Камеру заднього виду можна встановити як самому, так і звернувшись в салон. Більш того, можна придбати бездротову камеру, яка полегшить установку і позбавить від безлічі проводів в салоні. Незалежно від того, де встановлена ​​камера заднього виду, вона є практично невід'ємною частиною будь-якого авто.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.