четвер, 1 вересня 2016 р.

Виготовлення автомобільних ключів


Напевно кожен власник автомобіля, знає наскільки важливими, є автомобільні ключі, які виконують відразу кілька функцій: 1. Доступ до автомобіля; 2. Захист автомобіля від зловмисників. В силу різних обставин, той чи інший автомобільний ключ може прийти в несправність або ж власник автомобіля просто захоче удосконалити свій автомобільний ключ в області безпеки. Саме для таких цілей і існують всілякі сервісні центри, які пропонують таку послугу, як виготовлення автомобільних ключів. Саме такої послуги, як виготовлення автомобільних ключів і розповість ця стаття.
І так в першу чергу, потрібно розділити види автомобільних ключів. Існують так звані ключі старого зразка, які виготовляються виключно з металу і різьблення яких підібрана до запалювання того чи іншого автомобіля. Такого роду ключі це відлуння минулого оскільки, вони в досить мірою не забезпечують повну безпеку автомобіля. Проте, виготовлення стандартних в кілька разів нижче, ніж більш сучасних. Другим видом автомобільних ключів, є ключі з вбудованим чіпом. Такі ключі це найбільш сучасний вид, який забезпечує не тільки повну безпеку автомобіля, але і створює комфортні умови в їх використанні, що дуже важливо.
При замовленні виготовлення автомобільних ключів, досвідчені водії рекомендують замовити виготовлення відразу кілька дублікатів, наприклад три дубліката. Дана обережність дозволить в разі втрати автомобільного ключа уникнути повторного виготовлення ключа. Виготовлення автомобільних ключів
В цілому виготовлення автомобільних ключів займає досить короткий проміжок часу. Наприклад, виготовлення автомобільних ключів стандартного типу займає не більше 5 днів, тоді як автомобільних ключів з вбудованим чіпом до 10 днів. При цьому кількість дублікатів, які так само будуть виготовлятися, ніякого значення для термінів виготовлення ключів не має.
Так само варто відзначити й про таку нову послуги, як виготовлення електронних ключів. Така послуга, швидше є експериментом, оскільки багато власників таких ключів скаржаться складності в їх роботі і скрутне використання. Проте, якщо Вам автомобіль коштує чималих грошей, то кращим варіантом для його безпеки буде саме замовлення електронних ключів.
Відносно цін на виготовлення того чи іншого виду автомобільного ключа, то тут все досить неоднозначно. Наприклад, виготовлення автомобільного ключа стандартного типу, водієві може до 15 доларів, тоді як виготовлення автомобільного ключа з вбудованим чіпом буде, коштувати від 50 до 200 доларів. А ось вартість виготовлення електронних ключів це окрема історія. Оскільки виготовленням таких ключів займаються виключно майстри спеціалізованих фірмових сервісних центрів.
Ось, мабуть, і все, що хотілося розповісти про таку необхідну послуги, як виготовлення автомобільних ключів. Все що Вам потрібно це просто знайти якісну майстерню і замовити послугу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.