понеділок, 29 серпня 2016 р.

Автохімія

Автохімія - це загальна назва продукції, призначеної для догляду за різними частинами і агрегатами автомобіля. Продукція, представлена ​​в каталозі дозволить не тільки додати автомобілю презентабельний вигляд, поліпшить ходові якості, але і продовжить термін служби вашого авто і знизить витрати при проходженні ТО.
види автохімії
Засоби для очищення стекол - це, перш за все, рідини для заливки в розширювальний бачок склоочисника, які продаються, як правило, в каністрах по 4 - 5 літрів. Існують також концентровані склади, які потрібно розбавляти водою в певних пропорціях. На упаковці кошти має бути обов'язково вказано значення температури замерзання, наприклад, -15 або -30 ° C. Крім того, автохімія для очищення стекол включає в себе допоміжні засоби у вигляді балона з розпилювачем: антизапрівач і антидощ. З їх допомогою вдається позбуватися від крапель води на стеклах, тим самим поліпшується видимість.
Засоби для догляду за салоном автомобіля - це всілякі склади для пластикових, дерев'яних і шкіряних елементів салону. З їх допомогою вдається не тільки очистити матеріал від пилу і бруду, а й надовго зберегти його первісний вигляд. Після їх нанесення на поверхні утворюється захисна плівка, яка знижує зовнішнє негативний вплив на матеріал і надає йому блиск. Є також спеціальні очищувачі для велюру, тканини, килимів.
Засоби для догляду за кузовом - це автохімія для миття автомобіля, яка застосовується при ручній або безконтактній мийці. Такі склади легко розчиняються в гарячій і холодній воді, ефективно видаляють з кузова бруд, пил, комах, плями від масла і бензину. Крім того, багато хто з них мають полирующими і захисними властивостями. Є і спеціальні поліролі, які наносяться після очищення кузова від бруду. Призначена ця автохімія для миття і приватного використання автолюбителями.
Засоби для агрегатів і систем автомобіля - це професійна автохімія для очищення двигуна, карбюратора, форсунок, гальмівних дисків, паливної системи. Засоби по догляду за двигуном і агрегатами застосовуються автомобілістами і майстрами СТО при обслуговуванні машини. До цієї ж категорії автохімії відносяться рідини для Гура, антифриз, герметики, присадки та інші складники, необхідні для роботи основних систем автомобіля.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.