вівторок, 30 серпня 2016 р.

Nissan QASHQAI

Nissan QASHQAI з'явився на російському ринку близько 10 років тому, - в 2006 році. За цей час, виробник вніс різні зміни, поліпшивши естетичні та експлуатаційні характеристики автомобіля. Розповімо, чим відрізняється «Ніссан Кашкай» від свого попередника. Які нові функції з'явилися.
НОВІ ФУНКЦІЇ І МОЖЛИВОСТІ

На відміну від базової моделі 2006 року, оновлений «Ніссан Кашкай» отримав цілий комплекс додаткових систем безпеки, орієнтованих на захист водія і пасажирів салону від внутрішніх і зовнішніх загроз зустрічаються на автодорогах.

загальний вигляд автомобіля Nissan QASHQAI
До таких систем Nissan QASHQAI можна віднести широкий спектр датчиків і камер відеоспостереження, які забезпечують комп'ютеризований контроль всіх вузлів, агрегатів, а також підвищують рівень безпечного водіння в різних дорожніх умовах - джерело http://riaavto.ru.

ОСНОВНІ ЗМІНИ NISSAN QASHQAI
Функція кругового огляду - дозволяє бортовому комп'ютеру авто отримувати одночасно зображення з 4 камер відеоспостереження, розташованих по периметру, перетворюючи захоплене зображення в одну картинку, що дозволяє побачити всі розташовані навколо автомобіля об'єкти і своєчасно запобігти аварійній ситуації;
Функція Nissan Connect дозволила об'єднати в одному корпусі не тільки традиційну мультимедійну систему, що відповідає за відтворення мультимедійних файлів, але і віртуальну систему, що дозволяє користувачеві моментально вийти в мережу інтернет, скористатися соціальними мережами та іншими віртуальними ресурсами;
Бортовий дисплей, розташований на приладовій панелі авто, забезпечує негайний вивід актуальною для водія інформації. Розробники ПЗ компанії, створили інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, що дозволяє швидко розібратися з функціональністю навіть новачкові.
Продуманий інтер'єр - ВІДМІТНА ЧОРТА NISSAN QASHQAI

Інженери японського гіганта подбали, щоб одна з найпопулярніших моделей компанії отримала продуманий інтер'єр, де кожна деталь має критично важливе значення в забезпеченні комфорту автовласника.

салон автомобіля Ніссан Кашкай
Таким чином, водійське місце в Nissan QASHQAI є обмеженим, на кшталт спортивних автомобілів. Такі обмеження дозволяють автовласникові сконцентруватися на дорозі без розсіювання уваги на елементи управління, що знаходяться в легкодоступних, інтуїтивно зрозумілих місцях.

В іншому, салон Nissan QASHQAI дає можливість водієві та пасажирам долати сотні кілометрів шляху, перебуваючи в прохолодному місці, що має всі необхідні опції для комфортного проведення часу.
ЕКСТЕР'ЄР оновлений «Ніссан Кашкай»

Авто має по-справжньому оригінальною і стильною зовнішністю, не схожою на конкурентні рішення. В екстер'єрі авто переважають плавні лінії, що підкреслюють індивідуальність дизайну і ідеально поєднують параметри агресивного позашляховика з комфортним міським автомобілем.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.