вівторок, 30 серпня 2016 р.

Устаткування для автосервісу і СТО

Устаткування для автосервісу (СТО) - є основним напрямом компанії. Ми не тільки пропонуємо найсучасніше обладнання для автомайстерень, ми гарантуємо якісну і безперебійну роботу, проданого нами обладнання і ця гарантія підтверджується документально.

Що ж ми пропонуємо своїм клієнтам в якості обладнання для автосервісу:

Підйомники
Шиномонтажне обладнання
Стапелі для редагування кузова
гідравлічне обладнання
Устаткування для ремонту кузова
фарбувальні камери
зварювальне обладнання
Маслосменноє обладнання
І це лише мала частина того, що ми можемо запропонувати нашим клієнтам.



Як вибрати постачальника обладнання?

При виборі чого або людина зазвичай спирається на досвід. Наш багаторічний досвід в даній сфері дозволяє робити вибір тільки якісного обладнання, яке ми поставляємо нашим клієнтам і надаємо гарантію.

Зверніться до нас і ви отримаєте:

САМУ КРАЩУ ЦІНУ
Найширший перелік обладнання
консультації фахівців
Монтаж обладнання
ремонт
обслуговування
Гарантійні зобов'язання


Фахівці компанії , чітко усвідомлюючи складність і масштабність завдань, що вирішуються в процесі організації автосервісу, при розробці його проекту спираються на свій досвід і сучасні тенденції, допомагаючи нашим партнерам знайти «золоту середину» між його вартістю і функціональністю

Сервісний підрозділ компанії в найкоротші терміни професійно здійснить монтаж поставляється нами обладнання, а так само будь-якого іншого автосервісного обладнання.

Будь-яке обладнання, придбане в компанії, супроводжується гарантійним талоном, який гарантує якісну, безперебійну роботу вироби з дня покупки і на весь зазначений в ньому термін (12 місяців). Несправне або бракований виріб підлягає заміні або поверненню тільки при наявності всієї супровідної документації, а також документів, що підтверджують факт його покупки. Крім того, всі підлягає заміні або поверненню обладнання, його заводська упаковка і аксесуари повинні бути надані Продавцю в первісному товарному вигляді.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.