понеділок, 29 серпня 2016 р.

Автомобільні сонцезахисні шторки

Автомобільні сонцезахисні шторки призначені для кріплення на вікна машини зсередини, щоб запобігти проникненню сонячного світла в салон. Це відмінна альтернатива тонування, до того ж їх легко можна зняти, наприклад, для кращої видимості в темний час доби.
Існують сонцезахисні шторки для автомобіля на бічні стекла, на лобове скло і на заднє скло. Всі вони розрізняються за формою і матеріалом. Наприклад, на лобове скло встановлюється непрозора автомобільна шторка від сонця зі светоотражающим покриттям. Її використовують в машині тільки на стоянці. Тоді як задні і бічні сонцезахисні шторки для авто кріпляться на присосках, їх можна залишати на склі в авто навіть під час руху. Вони практично повністю закривають скло, при цьому вони виготовлені з напівпрозорого текстильного матеріалу, тому не заважають огляду.
Крім шторок на присосках, бувають ще сонцезахисні шторки анатомічні. Вони теж знімні, але кріпляться безпосередньо в раму скла, тому виглядають більш естетично (за це анатомічні шторки ще називають знімною тонуванням).
Переваги використання сонцезахисних шторок
Захист пластикових елементів інтер'єру і оббивки салону від вигорання.
Зниження навантаження на кондиціонер для охолодження повітря в салоні.
Захист від ультрафіолетового випромінювання.
Запобігання нагріву поверхні керма, важелів та інших органів управління, коли машина довго стоїть на сонці.
Забезпечення комфорту для пасажирів.
Якщо вашому автомобілю потрібні сонцезахисні шторки, купити їх ви зможете в нашому інтернет магазині за доступною ціною. Багато автовласників вже оцінили зручність цих корисних пристосувань і залишають про них позитивні відгуки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.