понеділок, 29 серпня 2016 р.

Автоаксесуари

Автоаксесуари - це широка група товарів, яку можна умовно розділити на 2 підкатегорії: автомобільні аксесуари для інтер'єру, екстер'єру і корисні пристосування. Кожна з них включає в себе велику кількість товарів різних типів.
Предмети інтер'єру салону
Ці аксесуари призначені для використання всередині салону автомобіля. Вони служать для забезпечення більшого комфорту водія і дозволяють тримати різні дрібниці під рукою.
Килимки бувають текстильними та поліуретановими. Призначені для захисту салонної оббивки від забруднень. Найчастіше їх купують, коли старі килимки приходять в непридатність. Є набори з декількох штук в салон, а також багажні противоскользящие килимки.
Тримачі різного призначення кріпляться на приладовій панелі або на склі (для мобільного телефону, окулярів, напоїв і т.д.). Такі пристосування утримують під час руху предмети, які повинні знаходитися під рукою у водія.
Ароматизатори допоможуть позбутися від неприємних запахів в салоні. Розрізняються за типом установки (підвішуються, кріпляться на вентиляційні решітки або торпеду) і по запаху (фруктовий, кавовий, морський і ін.).
Чохли з підігрівом зроблять поїздки в холодну пору комфортніше. Призначені для установки на сидінні водія або пасажира спереду. Харчування здійснюється від гнізда прикурювача.
Електроніка необхідна для підключення різних споживачів до бортової мережі автомобіля. За допомогою перехідника можна підключити пристрій з дротом USB, наприклад, мобільний телефон, а за допомогою розгалуджувача - кілька таких споживачів, наприклад, телефон і плеєр.
елементи екстер'єру
Призначення цих аксесуарів саме різне - від декору до перевезення вантажів, які не поміщаються в багажник.
Дефлектори частково закривають кузовні елементи, запобігаючи потрапляння бруду і дрібних каменів на їх поверхню. Крім того, вони покращують аеродинамічні властивості автомобіля. Можуть кріпитися на фари, віконні прорізи, капот.
Багажники встановлюються на дах автомобіля і дозволяють перевозити більше речей, ніж вміщує штатний багажний відсік.
Дзеркала призначені для поліпшення огляду під час руху, в тому числі і «мертвої зони». Варто сказати про моделі, призначених для кріплення в салоні, наприклад, панорамні дзеркала заднього виду і вироби на сонцезахисний козирок.
Двірники потрібні для очищення лобового скла від снігу, бруду, крапель води під час руху машини. Їх змінюють з часом, коли старі приходять в непридатність і не можуть забезпечити гарної видимості.
Шноркелі призначені для тих автомобілів, які часто використовуються в умовах бездоріжжя. Виконані у вигляді труби, яка служить для перенесення точки забору повітря вище капота.
Ланцюги протиковзання знадобляться автомобілісту для подолання важкопрохідних засніжених або зледенілих ділянок. Їх надягають на колеса - це поліпшує зчеплення з дорогою і запобігає пробуксовку.
Корисні пристосування
Ці автоаксесуари для авто допоможуть водієві в самостійному обслуговуванні машини і догляді за нею.
Щітки та скребачки знадобляться взимку для видалення снігу та льоду з кузова. До того ж для підтримки чистоти кузова автомобіля необхідні губки, ганчірки та втулки.
Автомобільні пилососи допоможуть швидко позбавлятися від бруду і пилу в салоні. Працюють від бортової мережі машини через гніздо прикурювача. З цими компактними пристроями в будь-який час і в будь-якому місці можна легко видалити забруднення, деякі моделі також здатні прибирати рідина.
Буксирувальні троси виручать в екстреній ситуації, коли автомобіль несправний або забуксував. Виготовлені з міцного матеріалу, здатного витримувати ривковие навантаження, і мають певну ПДР довжину - до 4 м.
Провід для прикурювання допоможуть «оживити» акумулятор, що сів. Вони повинні бути завжди в багажнику, особливо взимку, якщо автомобіль стоїть на вулиці, а не в опалювальному гаражі.
Переносні світильники знадобляться при обслуговуванні та ремонті авто. Використовуються як в гаражі, так і в майстернях, вимагають наявності електророзетки.
Насоси та компресори потрібні для накачування шин і контролю тиску в них. Стануть в нагоді кожному автолюбителю не тільки в гаражі, а й в далекій дорозі.
Автомобільні органайзери служать для зберігання автохімії, автоаксесуарів та інших потрібних автомобілісту предметів. Можуть складатися з декількох ділень і припускають розміщення в багажнику.
Сонцезахисні штоки встановлюються на скла автомобіля зсередини для запобігання потрапляння сонячного світла в салон. Це виключає нагрівання елементів інтер'єру і підвищення температури повітря в машині.
Стяжки допоможуть надійно зафіксувати вантаж, що перевозиться на даху автомобіля або в багажнику для його збереження протягом всієї поїздки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.