понеділок, 29 серпня 2016 р.

Діагностичне обладнання для автомобілів

Пристрій сучасних автомобілів в значній мірі ускладнено різної електронікою і автоматикою, через що для їх ремонту та профілактики необхідна наявність спеціального обладнання. Компанія ПП пропонує широкий вибір якісного сертифікованого діагностичного обладнання для оснащення СТО.

Які види діагностичних приладів ми можемо запропонувати

На сьогоднішній день не тільки основні вузли транспортного засобу насичені електронікою і системами контролю. Крім цього, в автомобілі є значна кількість додаткових систем, що вимагають уваги. В асортименті компанії ПП є:

Діагностичні сканери Launch
Вимірювальні прилади і тестери Trisco
Пуско-зарядні пристрої Telwin і G.I.KRAFT
Стенди для чищення паливної апаратури Launch, G.I.KRAFT, Тrommelberg і Тріумф
Прилади для регулювання світла фар Werther
Устаткування для перевірки свічок запалювання Блискавка
Устаткування для обслуговування кондиціонерів Wigam, TexaKomfort, Robinair і Oma.
Серед пропонованих нашою компанією товарів можна знайти професійне велике обладнання для СТО і більш прості прилади, прекрасно підходять для самостійного використання автолюбителями в своїх гаражах.

Сьогодні вже не можна працювати з автомобілями по-старому, покладаючись тільки на досвід і вміння. Деякі види діагностичного обладнання можуть істотно знижувати витрати часу і сил на пошук причини поломки, а деякі - і зовсім представляють собою єдиний спосіб визначити проблему. Досить тільки вважати код помилки і звіритися з таблицею.

Чому слід вибрати саме нас

Компанія ПП пропонує тільки найкраще обладнання для СТО, автомийок і приватного використання, адже висока якість обладнання - це не тільки його довговічність, але і висока ефективність застосування.

Наші консультанти зможуть вибрати саме ті прилади, які потрібні вашій автомайстерні, передбачена навіть можливість виїзду фахівця для оцінки ситуації та подальшого індивідуального підбору обладнання.

Ми доставляємо замовлення по всій Україні. Фірмова гарантія і налагоджене сервісне обслуговування дозволяють не хвилюватися при виникненні будь-яких складнощів з апаратурою. Не відмовляйте собі в задоволенні підняти на якісно новий рівень технічне оснащення вашої СТО.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.