понеділок, 29 серпня 2016 р.

Дзеркала

В автомобільній сфері дзеркала відіграють дуже важливу роль. Вони покращують оглядовість, дають можливість оцінювати обстановку на дорозі, вчасно помітити небезпеку і запобігти аварії. Є обов'язковими елементами кожної машини, а також встановлюються на дорогах, автозаправках, стоянках, критих паркінгах.
автомобільні дзеркала
Внутрішньосалонове панорамне дзеркало заднього виду кріпиться на верхній частині лобового скла, посередині. За рахунок великої довжини в 300 мм забезпечується повний огляд зони позаду автомобіля, що важливо не тільки на трасі, але і для маневрування у дворах, на парковках, заїзду на мийку або в гараж.
Додаткове дзеркало встановлюється на бічні дзеркала автомобіля, служить для поліпшення огляду так званої сліпої зони і регулюється водієм індивідуально. Часто його встановлюють автомобілісти і на навчальні машини автошкіл.
Дзеркало на сонцезахисний козирок встановлюють не для контролю обстановки на дорозі, а для особистого використання, щоб виглядати в нього. Кріплення здійснюється на двосторонній скотч або за допомогою гачків.
Дзеркала зовнішні
Сферичне дзеркало відноситься до категорії дорожніх дзеркал. Встановлюється на виїздах з парковок, автозаправок, на поворотах підвищеної небезпеки автотрас. Завдяки опуклою поверхні дзеркало дорожнє сферичне збільшує кут огляду, так як охоплює велику зону видимості. Це полегшує маневрування, дозволяє побачити перешкоди і рухомі об'єкти, що підвищує безпеку водіння. Розрізняються такі вироби за конструкцією, яка визначає місце установки.
Купольні зазвичай встановлюються на критих парковках, в'їздах в автосервіси, мийки та інші приміщення.
Круглі ставляться на відкритих просторах: дорогах, заправках, стоянках. Для жвавих трас використовуються дзеркала з козирком, щоб зберігати чистоту дзеркальної поверхні. На погано освітлених ділянках встановлюються дзеркала зі світловідбивачами.
Якщо ви шукаєте додаткове дзеркало для бічних дзеркал вашого автомобіля, панорамне дзеркало заднього виду або дзеркало для установки на території будь-якого об'єкта, купити відповідне за доступною ціною ви можете в нашому інтернет-магазині. Ми пропонуємо якісні товари провідних виробників, тому ви можете бути впевнені в правильному виборі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.