вівторок, 30 серпня 2016 р.

Як вибрати шиномонтажний станок?

Шиномонтаж в усі часи був одним з найбільш затребуваних видів бізнесу. Сезонна заміна гуми - справа звичайна, але самостійно це робити не рекомендується, так як велика ймовірність пошкодження покришок. В автосервісах вам допоможуть з цим кваліфіковані фахівці, які за допомогою шиномонтажного верстата не тільки швидко, але і якісно проведуть монтажно-демонтажні роботи з колесом. В наш час кількість шиномонтажного обладнання вражає своєю різноманітністю. Верстати класифікуються за якістю, ціною та терміну служби.

Найякісніші шиномонтажні верстати, як правило, найдорожчі. Але для початківців бізнесменів величезну роль грає ціна. Виробництвом і збутом обладнання займаються багато країн, але найдешевшу техніку виробляє Китай. Китайське обладнання для шиномонтажу володіє відмінними технічними характеристиками, але на відміну від більш дорогих верстатів маєте малий термін експлуатації. Для початку бізнесу - це відмінний варіант!
Гарне шиномонтажне обладнання - це запорука успіху будь-якої шиномонтажки.

Зараз рівень сервісу істотно виріс і поганий шиномонтаж швидше виняток, ніж правило. Але тим не менше є кілька показників якості на які варто звернути увагу.
- Наявність шиномонтажного підйомника

Звичайно, рейковий або пневмо-домкрат теж варіант, але серйозний сервіс цінує час своїх клієнтів. Зняти колесо на підйомнику набагато простіше, безпечніше і швидше.

Де купити обладнання для шиномонтажу? Купити обладнання для шиномонтажу, купити вулканізатор, шиномонтажний стенд, шиномонтажний верстат Ви можете в нашому інтернет-магазині, де є великий вибір балансувальних стендів, обладнання для вантажного шиномонтажу, додаткові інструменти (компресори, гайковерти та витратні матеріали для шиномонтажу).

Продаж по Татарстану і по всій Росії.
Шиномонтажне обладнання - шиномонтажні верстати, шиномонтажні стенди, вулканізатор, шиномонтаж під ключ.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.