понеділок, 29 серпня 2016 р.

Перетворювачі напруги

Асортимент автомобільної електроніки включає в себе різні пристрої для підключення до бортової мережі автомобіля. Це можуть бути як енергоспоживачі постійного струму, так і перехідники, які перетворять постійний струм в змінний для живлення різної техніки.
Перетворювачі напруги
Така автомобільна електроніка працює від мережі постійного струму напругою в 12 В, тобто підключається до гнізда прикурювача. Пристрої перетворять постійний струм в змінний, на виході змінюється і напруга, його значення стає дорівнює 220 В. Як правило, в корпусі перетворювача обладнано роз'ємом під Слідкуйте, щоб можна підключати, наприклад, ноутбук або міні-телевізор. Багато моделей мають додатково USB-вхід, що дозволяє використовувати бортову мережу для зарядки мобільних телефонів, плеєрів, компактних ігрових приставок, навігаторів, планшетів та інших електронних пристроїв.
Важливо знати! Споживана потужність підключаються до перетворювача пристроїв не повинна перевищувати максимальний показник видаваної потужності перетворювача - від 150 до-350 Вт.
Енергоспоживачі постійного струму
Ці пристрої мають стандартний штекер під гніздо прикурювача і підключаються до нього безпосередньо, тому використовувати перехідники немає необхідності. Прикладом такої автомобільної електроніки є компактні вентилятори, які можуть використовуватися в жарку пору року. Особливо вони знадобляться в автомобілі, де немає кондиціонера. Також це можуть бути автомобільні компресори, пилососи та інша техніка, розрахована на підключення до роз'єму на 12 В.
У нашому інтернет-магазині представлена ​​якісна електроніка, купити яку можна прямо зараз. Ми здійснюємо продаж і доставку в Москві і в регіони, потрібні вироби можна замовити оптом і в роздріб, а здійснити оплату можна готівкою або банківською картою.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.