понеділок, 29 серпня 2016 р.

Аварійні приладдя

У багажнику кожного автомобіля на випадок непередбаченої ситуації в дорозі обов'язково повинен бути повний набір аварійних приладдя. Вони стануть в нагоді при поломці транспортного засобу або аварії і допоможуть уникнути негативних наслідків.
Аптечка
Наявність цього предмета в автомобілі пов'язано не тільки з вимогами ПДР, але в першу чергу з безпекою. Якщо при наданні долікарської допомоги потерпілим в аварії під рукою буде аптечка з кровоспинними і перев'язувальними засобами, це підвищить шанси зберегти життя і здоров'я людей. Зараз до складу аптечки обов'язково повинні входити бинти, джгут, пластир, ножиці, медичні рукавички, перекис водню та ін. Медикаменти виключені зі списку, так як умови в автомобілі не відповідають вимогам їх зберігання. Не зайвим буде алкотестер - як для самоперевірки, так і в спірному випадку з співробітником дорожньої інспекції.
вогнегасник
Цей пристрій має бути в багажнику автомобіля за вимогами ПДР. Обсяг вогнегасної речовини для легкових автомобілів складає 2 л, для вантажних - 5 л. Вогнегасник знадобиться в разі загоряння автомобіля, наприклад, через несправність проводки, і в аварійній ситуації. З його допомогою вдасться швидко згасити полум'я, тим самим знизити ризик для життя людей і зменшити матеріальні збитки від пожежі.
Знак аварійної зупинки
Обов'язково повинен бути в багажнику автомобіля за правилами дорожнього руху. Він потрібен для позначення стоїть на проїжджій частині транспортного засобу, який потрапив в аварію або несправного, а також стане в нагоді під час перевезення довгомірних предметів.
Буксирувальний трос
Це пристосування необхідно для зчіпки двох автомобілів, щоб за допомогою одного з них буксирувати інший або витягувати його з кювету, бруду, глибокого снігу. Трос кріпиться карабінами за штатні буксирувальні кільця або спеціальні вушка. Важливо, щоб його вантажопідйомність відповідала масі транспортного засобу, яке доводиться буксирувати.
Римболти
Даний кріплення знадобиться, якщо в автомобілі немає штатної вушка, а належить буксирування. Рим-болт має стрижень з різьбленням, який вкручується в спеціальний отвір. Зазвичай воно знаходиться за бампером, а доступ здійснюється через заглушку.
Ви можете купити аварійні приналежності окремо або придбати готовий комплект з основних предметів. Будьте впевнені, що їх наявність в багажнику - це ваша впевненість на дорозі в будь-якій ситуації. Купіть їх прямо зараз, не піддавайте небезпеки себе і пасажирів. Замовлення ви можете оформити на нашому сайті!
Відгуки про аварійні приладді

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.