понеділок, 29 серпня 2016 р.

Ремкомплект для автошин

Універсальний ремкомплект для автошин знадобиться як в шиномонтажной майстерні, так й автолюбителю в дороги. Пристосування прості в застосуванні і займають зовсім небагато місця, тому перебуватимуть під рукою в потрібний момент. З їх допомогою можна зробити тимчасовий ремонт безкамерних шин, внутрішніх камер автомобільних і велосипедних коліс.
Різновиди матеріалів для ремонту
Гумова латка для камер знадобиться як автомобілістам, чиї машини мають колеса з камерними шинами, так і велосипедистам. При проколі можна легко і швидко заклеїти пошкоджену ділянку, щоб накачати колесо і продовжити рух. Можна повернути колесам герметичність без використання будь-яких додаткових пристосувань: латочка має самоклеящуюся основу.
Гумовий джгут на ремонт автомобільних шин підходить до безкамерних коліс. Він вулканізованої і вставляється в отвір методом пресування з використанням клею та спеціального шила. Що залишився кінець обрізається. Таким чином, вдається заповнити прокол джгутом без ризику його провалювання всередину покришки і зі збереженням щільної поверхні протектора.
Рекомендації по вибору
У нашому інтернет-магазині Ви можете купити латочку або джгут для ремонту автомобільних шин. Його ціна буде набагато нижче, ніж покупка нової покришки. Не забудьте придбати необхідний інструмент, який допоможе полагодити прокол. Зверніть увагу, що матеріали можуть продаватися як окремо, так і в комплекті з супутніми пристроями. Подивіться, сколько штук пропонується в комплекті. Наприклад, для приватного використання великої кількості не треба - вистачить 6 - 10 штук. А ось в умовах майстерні джгути для ремонту автомобільних шин витрачаються швидше, тому краще взяти комплектацію з декількох десятків штук.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.