понеділок, 29 серпня 2016 р.

Каністри

Для приготування різних сумішей з бензину, дизельного палива, масла, а також для належного зберігання палива використовуються спеціальні каністри. У даній рубриці два розділи, в яких ви можете ознайомитися з представленими каністрами для зберігання і змішування.
асортимент
Каністри для змішування діляться на кілька видів.
Особлива конструкція відрізняє каністри для приготування паливної суміші. Вони можуть мати дві широкі горловини, через які зручно заливати рідини. Завдяки мірної шкалою, нанесеною на корпус, рідини можна змішувати в потрібних пропорціях.
За допомогою спеціальних каністр для бензину дуже зручно заправляти паливом, наприклад, бензоінструмент. Деякі мають подовжену насадку, за допомогою якої долити бензин в бензобак не складе труднощів.
Для змішування рідин в найбільш точних пропорціях використовуються мірні ємності, такі як Stihl 8810186. Однак варто пам'ятати, що в мірних ємностях можна зберігати паливо, оскільки вони мають широку горловину без кришки.
В даному розділі ви можете купити не тільки ємність під бензин, а й спеціальні системи для заправки палива. Наприклад, система наливки пального деяких моделей забезпечує більш зручну заправку пристрою пальним.
Каністри для зберігання палива поділяються на дві групи. Комбіновані складаються з двох окремих ємностей, в яких можна зберігати різні рідини, наприклад бензин і масло. При бажанні рідини можна з'єднати, а нинішньому просторі між ними зручно зберігати інструменти невеликого розміру. У конструкції таких каністр передбачені кришки-замки, які надійно захищають від протікання ьензіна, і від ризику того, що каністру випадково відкриють діти. У звичайних каністрах зберігається тільки один тип пального, наприклад дизельне паливо.
Все каністри розрізняються матеріалом, з якого вони виготовлені: пластикові виготовляються з дуже міцної пластмаси, яку важко пошкодити, і металеві. Різна і комплектація наприклад у моделі OREGON STIGA O42-971, наприклад, в комплект входить зручна трубка для заливання палива в бак.
Каністри для палива випускаються різного об'єму. На нашому сайті ви можете їх обсягом від 1 л до 40 л.
Серед широкого асортименту нашого інтернет-магазину, навіть найвибагливіший клієнт підбере відповідну модель. А оформити замовлення і купити каністру для бензину або дизельного палива допоможе досвідчений менеджер.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.