понеділок, 29 серпня 2016 р.

Діскоправільнi верстати

Більш широкий спектр послуг, що надаються на шиномонтажах забезпечує дископрав або іншими словами діськоправільниє верстати (прокаточного верстати). Завдяки його наявності годі й від'їжджаючи в іншу майстерню виконати вирівнювання автомобільних дисків, відразу по зняттю з них покришок, що дуже важливо на наших дорогах. Колеса багато зазнають за час свого використання і періодичне їх правління дозволить їм служити вам довше. Не дивлячись на це багато втрачають, той факт, що дископрав незамінна річ і відпускають своїх клієнтів до конкурентів.

Існує кілька видів Діськоправільнi верстати це механічні, гідравлічні і гідромеханічні.

Механічний дископравний верстат здійснює рихтування диска за допомогою прокаточного роликів (роликів може бути 4 або 6).

Гідравлічний дископрав виконує правку диска за допомогою гідроциліндра (їх теж може бути від 1 до 3 штук).

І останній тип Дископравильний верстата - це гідравлічний, де спочатку відбувається видавлювання пошкодженої ділянки за допомогою гідроциліндра, а з подальшим плющенням посадочних полиць диска.

На всіх моделях діскоправов передбачена можливість установки резцедержателя з різцем, для подальшої проточки диска після зварювання або прокатки. Детальні технічні характеристики ви можете знайти в описі кожного конкретного прокатного верстата.

Компанія займається професійним виробництвом верстатів для виправлення дисків з гарантією високої якості, визнані на території РФ. Фахівці компанії допоможуть вам консультацією по продукції та правильним вибором.

Дископравильний верстат Lotus2 застосовується для ремонту (рихтування) автомобільного колісного диска методом прокатування між обертовими роликами.
Дископравильний верстат Lotus4 використовується для рихтування автомобільного диска колеса методом гідравлічного видавлювання, з можливістю подальшої проточки (обробки) ріхтуемих поверхонь токарних різцем.
Дископравильний верстат Lotus 5 застосовується для виправлення дисків автомобільних коліс за допомогою, як прокаточного роликів, так і за допомогою гідравліки (може бути 1 або 2 гідроциліндра).
Дископравильний верстат Lotus 7 призначений для прокатки (рихтування) дисків автомобільних коліс за допомогою, як прокаточного роликів, так і за допомогою гідравліки (може бути 1 або 2 гідроциліндра).
Ви залишитеся задоволені придбаними діскоправамі, адже даний вид обладнання вкрай актуальний на сьогоднішній, особливо при поганих дорогах, так що послуга рихтування дисків дійсно важлива для будь-якого шиномонтажного сервісу. У нас ви зможете знайти найбільш широкий вибір даної продукції та звичайно ж допомогу наших менеджерів.

Діськоправільнi верстати Lotus виготовляються виключно компанією. Уникайте підробок. Компанія є прямим виробником і постачальником Дископравильний верстатів Lotus, тому саме у нас ви отримаєте гарантовану підтримку і гарантію якості.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.