понеділок, 29 серпня 2016 р.

Моторне масло

У нашому інтернет-магазині ви можете купити моторне масло для автомобілів і мотоциклів. Наш асортимент розрахований і на автолюбителів, і на власників автосервісів. Ми пропонуємо тільки фірмові склади з новітніми пакетами присадок, які поліпшать роботу двигуна і знизять знос труться.
види складів
Мінеральні масла виготовляються на основі нафти. Чи не мають високі змащувальні якостями, особливо в холодну пору року. У сучасних іномарках не застосовуються, в основному підходять для двигунів старих вітчизняних автомобілів і сільськогосподарської техніки.
Синтетичні склади отримують штучним шляхом, синтезуючи їх з хімічних компонентів. Призначені для роботи в критичних температурних умовах, тобто їм не страшний сильне нагрівання і низькі температури, і саме тому такі масла необов'язково змінювати з настанням холодів. Синтетичні склади мають гарну плинністю і відмінно змащують деталі.
Напівсинтетичні продукти є сумішшю органічних і синтетичних компонентів. Підходять практично для будь-якого двигуна.
Як вибирати моторне мастило
Важливо врахувати їх марки і характеристики, ціна ж залежить ще і від об'єму упаковки. Виробниками прийнята маркування, що характеризує в'язкість складу, рекомендований сезон експлуатації і температурний режим. Літні масла мають більшу в'язкість і маркуються, наприклад, SAE 20, SAE 50 і т.д. Чим вище цифрове позначення, тим густіше складу при нагріванні. Для зимової експлуатації підходять продукти з маркуванням W, наприклад 5W. Визначити мінімальну температурну кордон можна, віднявши 40 від 5. Виходить, що склад 5W підходить для роботи при -35 ° С. Найбільш універсальні всесезонні масла, які мають у маркуванні два цифрових позначення, наприклад, 5W40.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.