вівторок, 30 серпня 2016 р.

Як вибрати установку для заправки автомобільних кондиціонерів?

Практично кожен новий сучасний автомобіль оснащений системою кондиціонування, яка потребує професійного обслуговування. Саме тому успішному автосервісу просто необхідна хоча б одна установка для заправки кондиціонерів.

Водії вже оцінили кондиціонери і з задоволенням використовують їх в поїздках, коли необхідно зробити повітря всередині салону більш прохолодним і свіжим. Як і будь-яка складна частина машини, кондиціонер вимагають періодичного обслуговування, для якого необхідне спеціальне обладнання для автокондиціонерів.

Сучасна станція технічного обслуговування повинна мати в наявності обладнання для заправки автокондиціонерів для надання повного комплексу обслуговування автомобільної техніки. Сьогодні попит на дану послугу зростає з кожним купленим автомобілем.

Сучасна установка для заправки автомобільних кондиціонерів вкрай проста у використанні і не вимагає від свого оператора особливих знань і умінь. Тому обслуговувати установку для заправки автомобільних кондиціонерів зможе практично кожен працівник станції техобслуговування, який отримав нескладний попередній інструктаж.

Установки для обслуговування автомобільних кондиціонерів призначені для їх зарядки і перезарядки, перевірки на наявність витоків, видалення відпрацьованого холодоагенту з системи і його відновлення, а також введення і зливу компресорного масла і добавленіятечеіскателя.

Ефективне обслуговування і ремонт автомобільних кондиціонерів накладає специфічні вимоги на переміщення та утилізацію хладагентов. Отже, важливо мати обладнання, яке відповідає цим вимогам.

Сучасні установки відповідають найсуворішим вимогам автомобілебудівної промисловості по вимірюванню кількості холодоагенту - точність дозування вище, ніж ± 10 грам!

Пропонуються як автоматичні, так і напівавтоматичні установки для заправки кондиціонерів, що розрізняються за кількістю операцій, що виконуються в автоматичному режимі.

Сучасне обладнання для автокондиціонерів дозволяє частково автоматизувати роботу. Що гарантує більш оперативне виконання замовлень при збереженні високої якості. З урахуванням того, що в Росії більше 30% автомобілів вже мають встановлені кондиціонери, окупність запропонованого обладнання настає за короткий термін.

Як же правильно вибрати установку для заправки автомобільних кондиціонерів? Установка для заправки автокондиціонерів повинна бути максимально зручною для оператора - мати графічну індикацію і звукову сигналізацію всіх операцій, захист від помилкових дій. Також хороша станція для заправки кондиціонерів повинна мати функції автоматичного циклу регенерації холодоагенту (з ретельним контролем ефективності очищення і автосбросомнеконденсірующіх газів), автоматичного вакуумирования (зрозуміло, з контролем герметичності всієї системи) і автоматичної заправки. Заправка повинна здійснюватися максимально точно. Крім того, повинна бути база даних з інформацією за кількістю масла і холодоагенту, які потрібні для заправки автокондиціонерів різних марок.

При заправці може знадобитися деякий додаткове обладнання. Наприклад, запасні насоси для масла, кільця для автокондиціонерів, набір для пошуку витоків фреону (бувають стандартні і електронні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.