понеділок, 29 серпня 2016 р.

КУЗОВНИЙ РЕМОНТ

Практично будь-який автомобіліст хоча б один раз у своєму житті, але стикався з необхідністю ремонту кузова. На превеликий жаль дана проблема буде залишатися завжди, тому ремонт кузова ніколи не залишиться без попиту. Ми пропонуємо купити обладнання для ремонту кузова автомобіля для професійних СТО та автомайстерень в Києві з можливою доставкою по всій Україні.

Головним критерієм будь-якого інструменту і обладнання для кузовного ремонту є його якість, адже після ремонту кузов повинен виглядати як новий, отже до цього питання потрібно ставитися відповідально.

Основні види обладнання для кузовного ремонту:

Страпеля, призначені для виправлення геометрії автомобіля після ДТП. Одне з найважливіших придбань для майстерні, що надає послуги кузовного ремонту, тому що будь-яке ДТП призводить до спотворення геометрії автомобіля та його осей.
Bнструмент для кузовного ремонту або обладнання для рихтування. Майстерні оснащені професійним обладнанням для ремонту кузова виконають рихтування з більш високою якістю, а дана послуга одна з найбільш часто зустрічаються, тому покупка якісного обладнання безумовно дуже важлива.
Як видно установки для кузовного ремонту не відрізняються великою різноманітністю, не включаючи той факт, що страпеля можна розділити на три групи розставляють обладнання для кузовного ремонту за ціною, функціональності і якості.

Види стапелів для проведення кузовного ремонту:

рамний стапель;
платформний стапель;
підлоговий стапель;
Ви можете вибрати технічне оснащення для ремонту кузова відповідно до ваших потреб і можливостями. Відмінність перебуває в функціональності і в зручності користування. Якщо вам потрібна більш багатофункціональна установка для виконання робіт будь-якої складності, то краще брати підлоговий стапель, якщо ваш бюджет і вимоги менше то рамний страпель для вас найкраще рішення. Не дивлячись на таке жорстке розділення ви залишитеся задоволеними будь-яким запропонованим обладнанням для кузовного ремонту, адже воно відмінно виконує свою роботу.

В інтернет-магазині ви можете вибрати і купити обладнання та інструмент для ремонту кузова за кращими цінами і з кращим сервісом. У нас ви знайдете широкий вибір відмінних стапелів для рихтування, дрібного інструменту для устраннеія дрібних вм'ятин і багато іншого.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.