понеділок, 29 серпня 2016 р.

Товари для СТО

Будучи найбільшим постачальником сертифікованих товарів для СТО та автомийок в Україні, займає лідируюче місце на ринку автосервісу. Наша компанія реалізує обладнання для сервісного обслуговування легкового, вантажного і спеціалізованого автотранспорту.

Нове професійне обладнання для СТО і автосервісу з гарантією від постачальника дозволить налагодити ефективний режим роботи будь-якого автотехцентру, забезпечуючи успіх вашому бізнесу.

Продаж товарів для автосервісу

Наша компанія реалізує весь перелік товарів, необхідних для комплектації:

- Сучасних станцій техобслуговування і приватних авторемонтних майстерень;

- Професійних автомийок;

- Індивідуальних гаражів.

В інтернет-магазині ви знайдете все для СТО, причому з гарантіями якості та безперебійної роботи протягом багатьох років. Ми пропонуємо продукцію перевірених часом торгових марок:

обладнання для автосервісу - Launch, Rotary, Peak, Тrommelberg;
шиномонтажне обладнання та ремонтні матеріали - REMA Tip Top, M & B Engineering, Bright, BEST;
специнструмент - JONNESWAY, TOPTUL;
автокомпрессори - Dari, Fiac, Intertool, Aircast;
спеціалізоване оснащення для автомийок, екстрактори і пилососи - Karcher, Soteco, Comet, Tornador й інше оснащення.
Особливе місце в технічному оснащенні авторемонтних майстерень займають прилади для діагностики. В інтернет-магазині ви можете купити стаціонарні та пересувні апаратуру для перевірки систем і вузлів автомобілів, мобільні випробувальні стенди, а також переносні пневмо-, електро- і ГІДРОКОМПЛЕКТ.

Як оформити замовлення?

Для замовлення можна дізнатися у відділі продажів, зателефонувавши на наші номери або просто замовте зворотний дзвінок. Щоб дізнатися вартість товарів і комплектуючих, скачайте наш прайс. У розділі «Акції» вам також доступні товари, на які діє ціна зі знижкою. Наші менеджери охоче проконсультують вас з питань якості, сервісного обслуговування, умов доставки і оплати товарів.

Переваги нашої роботи
Магазин співпрацює виключно з перевіреними часом виробниками обладнання для СТО. Всі товари для автосервісу укомплектовані відповідно оригінальним заводським специфікаціям і поставляються з супутньою технічною документацією.

У нас ви можете купити автосервісне обладнання та інструмент з гарантією від виробника. Дотримуючись принципів конструктивної співпраці і поважаючи запити кожного клієнта, ми готові зробити кращу пропозицію як для великих мереж СТО, так і для невеликих Автотехсервіс сімейного типу.

За бажанням ви можете замовити виїзд нашого майстра на СТО для отримання професійних консультацій фахівця з питань підбору відповідного обладнання. Незважаючи на те що наш офіс розташований в Києві, ми готові забезпечити своєчасну доставку замовлення в регіони України.