понеділок, 29 серпня 2016 р.

Буксирувальний трос

Буксирувальний трос використовується для буксирування несправних транспортних засобів способом гнучкого зчеплення. Його кріплять до штатних буксирним кільцям автомобілів за допомогою металевих гаків. Ця необхідна приналежність повинна бути в кожній машині!
Буксирувальні троси складаються з стрічки і закріплених з обох кінців металевих гаків з карабінами. Найчастіше стрічка виготовляється з поліпропілену або капрону, поверх неї може бути захисний панчіх з текстилю. Ці матеріали міцні, стійкі до вологи і впливу низьких температур. У місцях кріплення гаків йде подвійна строчка для найбільшої надійності. Як правило, буксирувальний трос для автомобіля продається в індивідуальній упаковці або в чохлі на блискавки, щоб його було зручно зберігати в багажнику.
Варто відзначити, що дані вироби виробляються не по ГОСТу, тому при покупці треба звернути увагу на основні характеристики. В іншому випадку автомобільний буксирувальний трос, що не підходив для автомобіля, може розірватися.
параметри вибору
Довжина. Під час буксирування потрібно дотримуватися безпечної дистанції між автомобілями, не менше 4 метрів. Тому оптимальна довжина буксирувального тросу повинна бути 4 - 6 метрів. Занадто довгий купувати не варто, щоб при русі було легше регулювати натяг і безпечно входити в повороти. Є динамічні троси, у яких довжина регулюється в межах від 1 до 4 метрів, матеріал може розтягуватися, або забиратися в спеціальну котушку. Вони хороші не тільки для руху по дорозі, але і для витягування застряглого автомобіля з бруду, снігу, яру.
Допустиме навантаження на трос. Вибирати виріб по даному параметру слід, виходячи з маси автомобіля в навантаженому стані (з урахуванням ваги водія). Для легкового автомобіля підійде модель з можливістю навантаження до 2,5 тонн. У буксирувального тросу для позашляховика або для джипа краще взяти з показником в 3,5 тонн, для вантажівки потрібен вантажний з можливістю навантаження в 5 тонн і більше.
Шукаєте за доступною ціною хороший трос для буксирування? Ви можете купити його у нас. Читайте відгуки та докладні описи виробів на сторінках товарів і замовляйте необхідні приналежності швидко завдяки сервісу швидкої покупки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.