понеділок, 29 серпня 2016 р.

Підйомники-ножиці для автосервісу

У компанії «Техноальянс Південь» ви можете придбати автомобільний підйомник підйомник необхідного типу для автосервісу, СТО тощо. Ми пропонуємо купити якісні і надійні моделі виробництва Росія, Італія, Китай за прийнятною ціною.

Сфера використання

Якісний автомобільний підйомник неможливо зробити своїми руками, його можна тільки купити. При всій простоті конструкції він повинен відповідати високим вимогам надійності та безпеки, адже вага автомобіля становить кілька тонн. Ножичний підйомник найчастіше складається з однієї секції і дозволяє піднімати машину весом2,6-4 тна висоту1,5-2 метра.Іменно цими характеристиками володіють моделі Сивик (Росія), AE & T (Китай), OMA (Італія). Найбільшим попитом для автосервісу користуються електрогідравлічні підйомники з можливістю заглиблення. Спеціальні моделі розроблені для схід-розвалу і працюють при 380В.

Сучасний мобільний підйомник підйомник не вимагає жорстких вимог до фундаменту, може переміщатися в автомайстерні. Надзвичайно важливо і зручність платформи пристрою. У якісних підйомниках кузов автомобіля відчуває таку ж навантаження, як якщо б машина стояла на рівній поверхні. У кузові не створюються точки напруги і підйом автомобіля за допомогою даного пристрою ніяк не позначається на його геометрії.

Як працює автомобільний підйомник?

Для підйому, в основному, використовуються гідроциліндри, розташовані на кожній опорі і приводяться в дію невеликим електродвигуном, який підключається до електромережі. Великі моделі оснащені циліндрами з окремим насосом, який подає в них рідина / масло зі спеціального резервуара.

Багато підйомники, наприклад, ножичний підйомник, оснащені спеціальними полозами, на яких розміщується автомобіль. Різні моделі управляються з пульта, встановленого на самому підйомнику або пов'язаного з ним проводом.

Для безпеки підйомники (ножнічного типу) комплектуються датчиками тиску в системі гідроприводу. Якщо відбувається різка втрата тиску і виникає ризик різкого опускання платформи, автоматично спрацьовують блокуючі клапани. Додатково конструкція блокується важелем в піднятому положенні.

Нашу пропозицію

Не намагайтеся сконструювати пристрій для підйому автомобіля (ножичний підйомник) своїми руками. Це загрожує нещасними випадками і травмами. Компанія «Техноальянс Південь» пропонує купити за оптимальною ціною підйомники від виробників, які гарантують безпеку, надійність і стабільність роботи пристроїв ножнічного типу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.