понеділок, 29 серпня 2016 р.

Автомобільні багажники

Автомобільні багажники необхідні для перевезення великогабаритних предметів, спортивного та похідного спорядження, всього, що не вкладається в салоні або в багажному відсіку автомобіля. Підібравши відповідний за призначенням і розмірам багажник, можна брати в далеку дорогу все, що потрібно.
Багажники відкритого типу
Універсальний багажник на дах автомобіля - це поперечні поперечини, які встановлюються на рейлінги, в штатні місця або водостічні жолобки. На відміну від закритого, обсяг такого багажника не обмежений, тому можна укладати на нього речі різних габаритів. Кріпиться вантаж за допомогою мотузок або спеціальних гумок.
Багажник для велосипеда - встановлюється такий багажник на автомобіль або на даху, або на двері багажного відсіку. Він підходить навіть для легкових автомобілів невеликих розмірів. За допомогою кріплень можна зафіксувати від 1 до 4 велосипедів.
Багажник для лиж - фіксується на рейлінга і служить держателем для лиж або сноуборду.
Кріплення для човнів - встановлюються на даху, підходять для фіксації човнів і каное. Використовувати їх можна тільки на автомобілях з великою вантажопідйомністю.
Закриті автомобільні багажники
Це спеціальні бокси, які встановлюються на багажник відкритого типу, тобто на його поперечні поперечини. Такі бокси виготовляються з ударостійкого пластику і мають спеціальні дверці для завантаження речей. Вантаж не загубиться, що не намокне і не пошкодиться. Зручний механізм фіксації полегшує закріплення багажника на даху автомобіля. Під час руху при використанні багажника цього типу, на відміну від відкритого, чи не буде шуму і вібрації.
У нашому інтернет-магазині можна купити автомобільний багажник на дах, підібравши оптимально підходить для конкретної моделі автомобіля. У цьому допоможуть характеристики, відгуки та докладні описи в картках товарів. Там же зазначені і ціни. Наша компанія здійснює продаж автомобільних аксесуарів за готівковий і безготівковий розрахунок, можлива доставка по місту.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.