понеділок, 29 серпня 2016 р.

Ароматизатори

Позбутися від запаху вихлопних газів, тютюну і пилу в салоні автомобіля допоможе ароматизатор повітря або, як його називають в народі - «вонючка». Невеликий, але корисний предмет займе небагато місця на приладовій панелі або може бути підвішений в будь-яке місце. Він виділяє приємний аромат, який робить поїздку комфортною.
Яке призначення має ароматизатор повітря?
Виріб служить для насичення замкнутого простору салону автомобіля приємним ароматом. На відміну від нейтралізаторів, так звана вонючка не рятує від сторонніх запахів, а лише маскує їх. Є одним з найпростіших і доступних способів створити комфортні умови в автомобілі, виключивши такий дратівливий чинник, як неприємний запах.
Основні види виробів
Рідкий - найпростіший ароматизатор повітря. Поставляється у флаконі з ароматною сумішшю, яка при випаровуванні насичує повітря приємним запахом. Термін дії зазвичай не перевищує 2-х місяців. Влітку рідина випаровується ще швидше - через місяць доводиться купувати новий освіжувач.
Гелієвий - знаходиться в контейнері з прорізами, через які сочиться запах. Випаровується не так інтенсивно, як рідина. А літо вважається найкращим часом для використання таких ароматизаторів: на жарі гель розм'якшується і випаровується дуже інтенсивно. У холодну погоду він густіє, запах відчувається менше.
Твердий - самий довговічний ароматизатор автомобільний, здатний зберігати властивості до 3-х місяців. Наповнювачем може служити крейда або тверді гранули, просочені ароматичним складом. Ціна на такі вироби помітно вище, ніж на рідкі і гелієві.
Поради щодо вибору
Щоб підібрати відповідний ароматизатор в машину, потрібно звернути увагу на кріплення. Є вироби, які підвішуються на мотузку, наприклад, на дзеркало заднього виду або на ручки. Якщо потрібно, щоб освіжувач не кидався в очі, краще закріпити його на торпеді, наприклад, на дефлектор повітряних грат. Потік повітря буде сприяти більш інтенсивному поширенню аромату. Існують ароматизатори повітря для прихованого використання, наприклад, їх можна покласти під сидіння або килимок.
Залежно від того, які аромати ви віддаєте перевагу, вибирайте виріб з відповідним запахом. Варто зазначити, що цитрусові сприяють бадьорості і концентрації уваги. Якщо ви хочете, щоб в салоні пахло свіжістю, віддайте перевагу запахам з назвою «гірська свіжість», «водоспад», «блакитна лагуна». Найбільш нейтральним вважається запах «нова машина». Такі ароматизатори повітря найбільш популярні серед автомобілістів. Не рекомендується використовувати трав'яні аромати, так як вони можуть надавати заспокійливий ефект - за кермом потрібно бути зосередженим.
У нашому інтернет-магазині ви можете купити ароматизатор автомобільний за доступною ціною. Вибирайте для себе відповідний за типом виконання і запаху. Замовте зараз, і нехай у вашому автомобілі завжди буде приємний запах!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.