понеділок, 29 серпня 2016 р.

Підйомники для шиномонтажу

Щоб здійснити якісний і оперативний ремонт або обслуговування автомобіля, необхідний підйомник для шиномонтажу, який надійно утримає транспортний засіб в піднятому положенні. Ми пропонуємо широкий асортимент підйомників, призначених для проведення самих різних робіт з будь-якими видами вантажних і легкових автомобілів. Наша компанія співпрацює з провідними виробниками шиномонтажного обладнання і пропонує прямі поставки необхідної продукції на вигідних умовах.

Сфера використання

Сучасні підйомники для шиномонтажу застосовуються для вирішення різних завдань - це може бути обслуговування підвіски або двигуна, фарбування і ремонт кузова або дна, діагностика або сход-розвал і т.д. Даний вид обладнання необхідний кожній майстерні, СТО, сервісного центру. Купуючи якісний підйомник, ви підвищуєте продуктивність свого підприємства і рівень обслуговування клієнтів, оптимізуючи процес огляду автомобіля.

При роботі з гідравлічним або пневматичним підйомником людина не докладає зусиль. Необхідно лише натиснути на кнопку, щоб привести механізм в дію. При виборі такого роду обладнання слід звертати увагу на висоту підйому, вантажопідйомність, показник напруги, а також розмір платформи. Наші фахівці допоможуть вам підібрати підйомник для шиномонтажу, оптимально відповідає вашим вимогам.

асортимент

Якісне обладнання компанії представлено в спеціальному виставковому залі. Кожен клієнт може ознайомитися з принципом роботи, що цікавить продукції у зручний для себе час, а кваліфіковані фахівці «Техноальянс Південь» ознайомлять вас з актуальних асортиментом, серед якого ми пропонуємо вибрати підйомник для шиномонтажу від наших партнерів:

AE & T (Китай);
Сивик (Росія) та ін.

Принципи вибору підйомників

Підйомник для шиномонтажу відноситься до того виду обладнання, яке не тільки розширює спектр послуг автосервісу, але неодмінно має бути в переліку комплектації підприємства. З їх допомогою виконуються всі найосновніші діагностичні та ремонтні роботи, техобслуговування, огляд, операції з проводкою, слюсарні роботи і т.д. Тому варто відповідально підійти до вибору даного механізму, щоб не витрачати час у майбутньому на його заміну або ремонт.

Ми пропонуємо виняткову якість і довговічність кожного агрегату з нашого асортименту. Допоможемо збільшити арсенал вашої техніки для більш ефективної роботи і, як наслідок, допоможемо збільшити прибутковість вашого бізнесу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.