понеділок, 29 серпня 2016 р.

Підйомне устаткування

Одним з основних надбань по відкриттю СТО або автосервісу є підйомник для СТО і підйомне устаткування, призначене для підйому автомобілів, яке може забезпечити безперешкодний доступ до вузлів і агрегатів автомобіля. Перш ніж вибрати автопідйомник або інші вантажопідйомні механізми - потрібно чітко поставити завдання, які буде виконувати автомайстерня. У нас Ви можете купити автомобільний підйомник для СТО будь-якої вантажопідйомності для будь-яких автомобілів, як для легкових автомобілів, так і для автобусів і важкої тракторної техніки.

Устаткування автосервісів сучасними підйомниками є дуже важливим критерієм будь-якого автосервісу, адже саме якість і надійність підйомного обладнання забезпечує безпеку роботи персоналу і цілісність обслуговуються авто. Автомайстерня, оснащена сучасним підйомним устаткуванням, завжди буде на крок попереду своїх конкурентів, завдяки виключенню можливих нещасних випадків.

Отже, автопідйомники бувають підлогові, вбудовані і ямні. Підлогові в свою чергу діляться на одностоєчні, двостоякові, чотиристійкові і ножнічного типу. Всі перераховані вище підйомники для автомобілів можуть бути як стаціонарними, так і мобільними (подкатних). До мобільних автопідйомник відносяться і підйомники колонного типу (підкатні колони). Вбудовувані підйомники вбудовуються безпосередньо в підлогу приміщення СТО, і діляться в свою чергу на одноплунжерні і двухплунжерниепод'емнікі для авто. Найбільшого поширення на автосервісах отримали стаціонарниедвух- і чотиристійкові (тобто. З 2-ма та 4-ма колонами) підйомники.

Підйомник автомобільний двостійковий пропонується в механічному варіанті (працюють за принципом гвинт-гайка) і в гідравлічному варіанті (підйом здійснюється за допомогою гідроциліндра).
Підйомник автомобільний чотиристояковий як правило все гідравлічні, при цьому вони діляться на підйомники для обслуговування і для виконання робіт по регулюванню розвал - сходження.
У ножичних існує широкий модельний ряд: для обслуговування авто та для проведення робіт по розвал-сходження.
Плунжерні підйомники - це сучасні підйомники, які не займають багато місця в автомайстерень при цьому зберігають максимальну практичність і економію місця.
На нашому сайті ви зможете купити підйомник будь-якого типу для будь-яких потреб. Величезний вибір автопідйомників від таких іменованих фірм як Launch, Rotary, APAC / OMA, Nussbaum, Big Red (Torin), AC Hydraulic і багатьох інших, з якими ви можете ознайомитися в розділі «Підйомне устаткування»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.