понеділок, 29 серпня 2016 р.

Автокосметика

Автокосметика використовується спеціально для догляду за кузовом і салоном автомобіля. Це кошти для очищення поверхонь з різних матеріалів: металу, пластику, гуми, шкіри, текстилю. Вони мають не тільки очищають, але і захисними властивостями.
види автокосметики
Засоби для догляду за кузовом - це розчини для миття і полірування кузова. Є професійна автокосметика, яка використовується на мийках, наприклад, активна піна для миття високого тиску, а також кошти для автолюбителів. Для видалення стійких забруднень є спеціальний спрей, який допомагає позбутися від плям бітуму, масла, що прилипли бруньок дерев і комах. Після мийки кузова для додання блиску лакофарбового покриття застосовують поліроль або віск. Ці склади залишають на поверхні плівку, яка приховує мікроподряпини, покращує зовнішній вигляд кузовних елементів, а також створює захист від впливу вологи і сонячних променів.
Засоби для догляду за салоном - така автокосметика для авто надає естетичний вигляд пластиковим і дерев'яних елементів салону, шкіряним або текстильним чохлам, оббивці статі і коврикам. Це можуть бути аерозолі, які очищають серветки, емульсії і рідини. Кожен склад розрахований на певний тип матеріалу, наприклад: засоби для догляду за пластиком і вінілом надають блиск, приховують подряпини, захищають від впливу сонячних променів, запобігають появі тріщин; засоби для текстилю очищають від забруднень; спеціально розроблені аерозолі створюють бар'єр для вологи, перешкоджають вигоряння і стирання оббивки.
Засоби для догляду за колесами - це склади для нанесення на покришки й диски. Як і будь-яка автокосметика для автомобіля, вони мають подвійну дію: запобігають передчасному зносу і покращують зовнішній вигляд поверхні матеріалу.
У нашому інтернет-магазині ви можете купити автокосметику оптом і в роздріб. Ми здійснюємо продажу в Москві і регіонах Росії. При оформленні покупки ви можете вибрати найбільш зручний для вас спосіб отримання замовлення: самовивіз, доставка кур'єром або транспортною компанією. Зробити замовлення ви можете через сайт або по телефону 8-800-333-83-28.
Ми пропонуємо автокосметику по всій Росії: Москва, Санкт-Петербург, Єкатеринбург, Челябінськ, Нижній Новгород і багато інших міст з доставкою та гарантією, телефонуйте! Дізнатися детальну інформацію про умови та вартість доставки Ви можете у наших менеджерів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.