понеділок, 29 серпня 2016 р.

Електромеханічні підйомники

Більшість ремонтних робіт на автомобілях, які здійснюються на станціях технічного обслуговування, пов'язані з необхідністю підйому транспортного засобу.

Автопідйомники для автосервісу: критерії вибору

Какое підйомне устаткування вибрати, власники автосервісу вирішують виходячи з декількох причин.

По-перше, приймається до уваги той факт, які ремонтні роботи будуть виконуватися на автосервісі і який їхній масштаб. Великі СТО, де проводиться комплексне технічне обслуговування автомобілів, будуть зацікавлені в придбанні сучасного і функціонального підйомного обладнання як для повного підйому машини (двостоякові, чотиристійкові, підйомники), так і для часткового підйому (домкрати та інше шиномонтажне обладнання). Невеликі автосервісні організації будуть мати на меті придбати обладнання для їх певної спеціалізації, наприклад, для шиномонтажу.

По-друге, на вибір виду підйомників для автосервісу впливає наявність вільного простору в приміщеннях станцій технічного обслуговування. Наприклад, підйомне устаткування ножнічного типу, набагато вигідніше купувати для автосервісу з невеликою квадратурою приміщення. Завдяки їх спеціальному механізму, який дозволяє їм підніматися і опускатися до максимальної межі, такі підйомники для автомобіля економлять простір. Дво- і чотирьохстійкового підйомне устаткування займає більше місця через фіксованого кріплення стійок. У таких підйомниках динамічною частиною є тільки каретки і лапи, за рахунок яких автомобілі піднімають і опускають.

Де придбати електромеханічні підйомники?

Автопідйомники для автосервіса
Компанія  займається реалізацією різного устаткування для автосервісу в Краснодарі. У нашому асортименті представлені інструменти, верстати, підйомники, виробничі меблі для здійснення шиномонтажу, балансування, вулканізації, сход розвалу, діагностики та відновлення кузова автомобілів і багато іншого. Ми пропонує якісну сучасну автосервісне обладнання виробництва Китаю, Європи, Росії. Моделі і інформація про них розміщені в електронному каталозі на сайті компанії.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.