понеділок, 29 серпня 2016 р.

Ямні домкрати

Серед гідравлічного устаткування, яке застосовується в автомайстерень і СТО, ямні домкрати залишаються одними з найбільш затребуваних. Для експлуатації в інтенсивному режимі слід вибирати надійні моделі від зарекомендували себе виробників. Компанія  співпрацює з російською фірмою ЧЗАО - одним з найбільш відомих заводів, що виробляють обладнання для автосервісів. У наших магазинах ви зможете придбати ямні домкрати цієї фірми по максимально прийнятною ціною.
Ми пропонуємо канавний пересувні підйомники вантажопідйомністю від 10 до 16 т, в тому числі моделі, оснащені системою підтримки. Ямний домкрат - це те обладнання, без якого складно здійснити ремонт ходової частини автомобіля, а також схід-розвал. Зокрема, його застосовують для вивішування обох осей автомобіля як на автопідйомник, так і на ямі.

Устаткування ЧЗАО - це стабільно високу якість, надійність, відмінні експлуатаційні характеристики і функціональність. Продукція має сертифікати і гарантію від виробника.

Ямний домкрат: застосування

Близько 70% робіт, які проводяться з автомобілем, вимагають вивішування ходової. З цієї причини купувати ямний домкрат найкраще з установками для регулювання кутів коліс. В такому випадку ваша оглядова яма буде оснащена сучасним обладнанням, яке відкриє перед вами широкі можливості для проведення робіт.

Існують два основних типи цих пристроїв:

пневмогидравлические працюють разом пневматичним генератором, за допомогою якого і здійснюється підйом;
гідравлічні ручні піднімають автомобіль за допомогою гідравлічної помпи, в яку проводиться ручне накачування.

Підняття коліс проводиться одночасно, що важливо, наприклад, для проведення компенсації биття коліс.

На що звернути увагу при виборі?

Серед важливих характеристик, за якими необхідно вибирати ямний домкрат для автомайстерні:

висота підйому;
вантажопідйомність;
розмах лап.

Також надзвичайно важливо, щоб виробник гарантував абсолютну безпеку пристрою. Найчастіше домкрати комплектуються автоматичним фіксуючим пристроєм, системою автоматичного безпечного опускання, а також клапаном, що відповідає за максимальний тиск.

Нашу пропозицію

Компанія реалізує моделі, за допомогою яких зручно і безпечно працювати не тільки з легковими автомобілями, а й з мікроавтобусами, вантажним і пасажирським транспортом вагою до 16 т.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.