вівторок, 30 серпня 2016 р.

Як відкрити шиномонтаж?

Всім давно відомо, що жодне місто в наш час не обходиться без послуг шиномонтажной майстерні. З кожним днем ​​число автомобілів безупинно зростає і в зв'язку з цим попит на послуги шиномонтажу збільшується.

Відкриття власної шиномонтажной майстерні на сьогоднішній день є дуже затребуваним і прибутковим видом бізнесу. Але як відкрити шиномонтаж?

Шиномонтаж та балансування коліс - найприбутковіші і потрібні напрямки в сфері автосервісу. Цей вид послуг є максимально прибутковим при невеликих капіталовкладеннях. Це робить його все більш поширеним.

Але тут, як і скрізь є свої нюанси. Головним мінусом шиномонтажу є сезонність, адже велика частина клієнтів користуються послугами шиномонтажной майстерні в кінці осені, або на початку весни.
Для відкриття шиномонтажного поста необхідно скласти бізнес-план, зареєструвати ІП або юридична особа, підібрати підходяще місце і приміщення, замовити початковий комплект обладнання для надання послуг.

Відкриття шиномонтажу вигідно, за умови, що він буде перебувати поруч із жвавою дорогою, недалеко від АЗС або гаражного кооперативу. Якщо подібні місця вже зайняті вашими конкурентами, то потрібно уважно вивчити попит. Якщо якась шиномонтажна майстерня щодня не справляється з потоком клієнтів, то, ймовірно, що в цьому районі високий попит на такі послуги.

Найчастіше такі майстерні знаходяться і в простих залізних бункерах. Але, частіше за все, це все ж орендовані нежиле приміщення.

устаткування

На покупку устаткування для шиномонтажу необхідно близько 100-150 тис. Рублів. Сума залежить від придбаних верстатів.
Устаткування, яке Вам потрібно:

шиномонтажний станок: ціна 55 000 руб.
балансування стенд: ціна 50 000 руб.
вулканізатор: вартість 10 000 руб.
компресор: ціна 30 000 руб.
домкрат: вартість 6 500 руб.
Разом: близько 151 500 руб.

Основні моменти, на які слід звернути свою увагу при підборі різного устаткування:

Шиномонтажний стенд: тип (напівавтоматичний або автоматичний), діаметр диска, напруга в мережі;
Балансувальний верстат: тип (напівавтоматичний або автоматичний), діаметр диска, напруга в мережі, наявність вибухової підкачки;
Вулканізатор: потужність
Компресор: продуктивність л. / Хв., Об'єм;
Домкрат: вантажопідйомність.
При виборі постачальника обладнання краще віддавати перевагу тим, хто зможе повністю обладнати вашу шиномонтажную майстерню, так само важливе питання гарантії.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.