понеділок, 29 серпня 2016 р.

Балансувальні стенди та верстати для шиномонтажу

Компанія пропонує обладнання для шиномонтажу від провідних виробників. Багатофункціональний балансування верстат (шиномонтажний верстат) є невід'ємною частиною комплексу сучасного обладнання для шиномонтажу. Це високоточний балансування верстат, що дозволяє працювати з дисками різної ширини, різного діаметру та іншими конструктивними відмінностями. Балансувальний стенд може призначатися для тестування коліс легкових або вантажних машин. Варто відзначити, що багато вантажні верстати (шиномонтажні верстати) універсальні і можуть використовуватися при роботі з будь-яким автомобілем. Однак ціна на них завжди вище, ніж на стенди для легкових авто.

Сфера використання

Нове покоління компактного і точного балансування обладнання (Сивик, Bosch та ін) дає величезні перспективи зростання сучасному автосервісу. Балансувальний верстат (устаткування для шиномонтажу) дозволяє швидко виконувати діагностику і виявляти дисбаланс внутрішньої і зовнішньої частини колеса, має додаткові функції, що забезпечують максимальну точність центрування. Поряд з високими експлуатаційними показниками балансування верстат займаємо мінімум місця, тому підходить для оснащення невеликих шиномонтажних майстерень. А різний діапазон цін дозволяє купити верстат з урахуванням існуючого бюджету.

наш асортимент

Якщо вас цікавить обладнання для шиномонтажу (балансувальне обладнання), пропонуємо якісну італійську, німецьку, китайську і російську продукцію (Bosch, Сивик і ін.):

легкові балансування;
вантажні балансування;
опції для балансіровок.

Наш асортимент систематично доповнюється новими моделями верстатів і стендів. Також пропонуємо широкий вибір аксесуарів і доповнень для доукомплектації вашого обладнання.

переваги

Цифровий балансування стенд характеризується високою точністю і швидкістю роботи. З його допомогою усуваються неточності в обертанні колеса, які призводять до виходу з ладу підвіски і поломок в ходової частини транспортного засобу, викликають знос шин і підвищене навантаження на кузов.

У багатьох моделях існує функція оновлення програмного забезпечення за допомогою флеш-карти, що значно економить час і дозволяє без праці підтримувати обладнання в робочому стані. Власнику автосервісу не обов'язково вкладати великі кошти в оснащення свого підприємства. Якщо купити балансування верстат російського чи китайського виробництва, можна значно заощадити на ціні і при цьому отримати якісну і надійну продукцію.

Все обладнання, яке пропонує наша компанія, має обов'язкову гарантію від виробника, проходить багаторівневу перевірку якості.

Широкий вибір обладнання для шиномонтажу

Продукція нашої компанії за своїм технічним рівнем відповідає суворим європейським стандартам якості, має сертифікати міжнародного зразка, а ціна на них є однією з найбільш прийнятних. Пропонуємо вам ознайомитися з асортиментом надійного гаражного обладнання від кращих виробників (Сивик, Bosch та ін). У нашій компанії ви можете придбати балансувальні верстати без зайвих переплат і прихованих націнок безпосередньо з заводу. Також пропонуємо великий вибір продукції (обладнання для шиномонтажу), з якою можна ознайомитися безпосередньо в нашому виставковому залі.

Ми допоможемо укомплектувати ваш автосервіс всім необхідним для ефективної і успішної роботи підприємства. Надаємо післягарантійне обслуговування та ремонтні послуги.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.