понеділок, 29 серпня 2016 р.

Устаткування для заміни масла і рідин

Правильний догляд за транспортним засобом здатний в рази збільшити терміни його активної експлуатації і знизити витрати на ремонт в майбутньому. Серцем будь-якого автомобіля є його двигун і трансмісія. Ці елементи конструкції машин піддаються особливо сильним навантаженням і вимагають регулярного обслуговування.

Найважливішою складовою обслуговування автомобілів є заміна відпрацьованого масла. На сьогоднішній день є чимало спеціальних інструментів, призначеного для вирішення цього питання. Компанія пропонує широкий вибір устаткування для заміни машинного масла від відомих виробників:

Flexbimec
Trommelberg
G.I. Craft
HPMM.
Як істотно спростити заміну масла в автомобілі

При класичній методиці заміни мастильних матеріалів потрібно досить багато часу для їх витікання. Великою перевагою для будь-якої автомайстерні буде наявність сучасних професійних вакуумних установок відбору масла, що дозволяють істотно прискорити всю процедуру.

Додатково прискорити обслуговування двигуна може наявність обладнання для точної і швидкої роздачі масла. Це не тільки ефективно, але і дуже зручно для майстрів. А зекономлені сили і час в результаті приносять додатковий прибуток, так як дозволяють за короткий час надати допомогу більшій кількості клієнтів.

Все більшого поширення в нашій країні набувають машини з автоматичною коробкою передач. Масло в цьому пристрої теж з часом приходить в непридатність, збільшуючи загальний знос і знижуючи динамічні характеристики автомобіля. Вирішити дану проблему майже неможливо без спеціальної установки для заміни масла в АКП.

Що пропонуємо ми

Компанія має в своєму асортименті всі необхідні товари для повного технічного оснащення сучасної СТО. У продажу є обладнання для професійного і приватного використання. Доставка товарів здійснюється по всій Україні, а наші фахівці з радістю допоможуть вам підібрати найбільш підходящі під ваші потреби моделі.

Ми пропонуємо вам також готові рішення, що представляють повні набори всього необхідного обладнання для початку роботи автомайстерні. Фірмова гарантія на всі товари забезпечує їх тривалу успішну експлуатацію. Телефонуйте прямо зараз, ми будемо раді продуктивної і взаємовигідної співпраці.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.