понеділок, 29 серпня 2016 р.

Дефлектор на авто

Дефлектор або ветровик на авто - це додатковий елемент оснащення екстер'єру автомобіля. Це не просто атрибут автотюнінгу, але і надійний захист окремих ділянок кузовних елементів від бруду та механічних пошкоджень.
Види дефлекторів на авто
Віконні - кріпляться на бічні вікна автомобіля, в верхній частині, над склом. Встановлений таким чином дефлектор служить таким собі «козирком», що запобігає потраплянню бруду, дрібних каменів на скло і проникнення крапель дощу в салон при відкритому вікні. Особлива форма виробу дозволяє знизити аеродинамічний шум під час руху (тому іноді його називають «ветровик»). Бувають вставні дефлектори і клеяться.
На капот - кріпляться на передню частину капота для захисту лакофарбового покриття від потрапляння бруду, абразивів і дрібних камінців. До того ж, ця деталь вигідно підкреслить геометрію кузова автомобіля.
На фари - дозволяють захистити фари від бруду та пошкоджень при випадковому попаданні на них під час руху дрібних каменів, гілок та інших предметів. Причому, такі дефлектори на авто не зменшують інтенсивність освітлення, так як виготовляються з матеріалу з хорошою світлопроникністю.
параметри вибору
Марка і модель автомобіля. Щоб дефлектори оптимально підійшли з геометрії до кузовним частинам, необхідно підібрати такі, які виготовлені під конкретну модель автомобіля. Тоді їх легко буде встановити, кріплення буде надійним, чи не буде зазорів.
Комплектація. Дефлектори на капот продаються поштучно, а на фари і на вікна - або по 2, або по 4 штуки, так як вони повинні встановлюватися симетрично.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.