понеділок, 29 серпня 2016 р.

Автомобільні пилососи

Автомобільні пилососи зручно використовувати при чищенні салону машини. Вони дуже компактні, тому дозволяють підібратися до самих важкодоступних місцях і прибрати дрібне сміття, пісок, пил. Також багато хто з автопилососів можуть всмоктувати рідини. Ця функція буде особлива корисна в міжсезоння і взимку: з нею легко прибрати бруд і сніг розтанув з килимків.
види
Автопилосос, що працює від прикурювача - зручний, так як завжди готовий до використання. Досить підключити його до прикурювача, і можна приступати до збирання. Щоб не розрядився автомобільний акумулятор, триватиме вона повинна не більше 30 хвилин. Втім, цього часу зазвичай цілком достатньо, щоб почистити весь салон.
Акумуляторні автомобільні пилососи - потребує постійної підзарядки. До того ж, він менш потужний, ніж описаний вище. Однак це не заважає йому легко збирати попіл, пісок і інше дрібне сміття. Головна його перевага - можливість використання не тільки в автомобілі. Стати в нагоді автопилосос і при збиранні в гаражі, майстерні або на дачі.
Як вибрати автомобільний пилосос?
Перш за все, варто оцінити довжину кабелю - чим вона більша, тим зручніше буде забиратися. Зазвичай достатньо 3 ... 3,5 метрів, власникам позашляховиків краще вибирати автопилососи зі шнуром 5 м. Також важливий обсяг мішка для збору пилу. Чим він більший, тим рідше його доведеться звільняти від сміття.

Крім характеристик, значення має комплектація. Зверніть увагу, які аксесуари будуть надані разом з автопилососи. Численні тести і опитування показали: найбільш важливими є щілинні насадки, щітки і насадки для оббивки. Саме ними користуються найчастіше.

Якщо Ви ще не визначилися, який автомобільний пилосос - кращий для Вас варіант, радимо вивчити рейтинг моделей на нашому сайті. Тут же Ви знайдете відгуки людей, які вже придбали подібний пристрій.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.