понеділок, 29 серпня 2016 р.

Автомобільні насоси

Агрегати насосні автомобільний - незамінний для автомобіліста інструмент. З його допомогою підтримують необхідний тиск в шинах при підготовці машини до сезону або дальній поїздці. Він стане в нагоді і в дорозі, щоб швидко підкачати спустило колесо. Також насос ножний беруть на відпочинок для накачування надувних виробів - човнів, плавальних матраців і т.д.
Пристрій і принцип роботи
Ножні насоси автомобільні відносяться до механічних інструментів для нагнітання повітря під тиском. На відміну від ручних моделей більш зручні в роботі - користувачеві не доводиться нагинатися. Складається насос ножний з циліндра з поршнем, педалі, шланга подачі повітря зі штуцером на кінці. Всі елементи закріплені на стійкій опорі. Щоб накачати колесо, кінець шланга прикручують за допомогою штуцера до ніпеля автомобільного колеса. В неробочому стані педаль пристрої піднята. Натисканням на педаль насос автомобільний наводиться в дію - за рахунок повторюваних дій повітря нагнітається в циліндр і під тиском надходить в колесо. Для контролю тиску в конструкції передбачений манометр.
Призначення і сфера використання
Найкращим чином насоси автомобільні з ножним приводом підходять для накачування коліс з камерами. Так звані бескамеркі доведеться накачувати дуже довго, для них більше підійде компресор. Найчастіше ножні пристрої купують для приватного використання: адже можна накачувати колеса не тільки автомобіля, але і мотоцикла і велосипеда. У поході насос автомобільний допоможе надути матрац, пляжний м'яч або човен. Іноді його застосовують в автосервісах як допоміжний пристосування, коли немає можливості задіяти компресор.
Як вибрати насос ножний?
Якщо ви шукаєте насос автомобільний, ціна - це не перше, на що потрібно дивитися. Зверніть увагу на максимальний тиск. Як правило, воно не перевищує 4 бар. Якщо для вашого автомобіля виробник рекомендує більший тиск, то насос автомобільний ножний вам не підійде. Дізнайтеся також довжину шланга. Якщо вона більше 50 см, працювати буде комфортно, без натягу шланга. Вага виробу грає важливу роль, якщо передбачається його використання за містом. Найбільш зручні моделі з одним циліндром - вони важать близько 1 кг. Двоциліндрові можуть досягати у вазі 1,4 кг, до того ж вони займають більше місця.
На нашому сайті представлені насоси автомобільні, які ви можете купити за доступними цінами. Вибирайте відповідну модель і робіть замовлення!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.