понеділок, 29 серпня 2016 р.

Вогнегасник

Звичайний ручний автомобільний вогнегасник являє собою металевий балон, наповнений спеціальною речовиною, яка гасить вогонь. Зверху, у горлечка, зазвичай є сопло або трубка. При приведенні пристрою в дію звідти під тиском виходить вогнегасна речовина. Направляючи струмінь на вогонь, вдається не тільки збити полум'я, але і згасити його за дуже короткий термін. Є також закидаються моделі вогнегасників, які потрібно кидати безпосередньо в осередок загоряння. Обсяг балона може становити від 1 до 10 літрів. Вони класифікуються за типом наповнювача.
Основні види вогнегасників
Порошкові вогнегасники - найбільш поширені, так як підходять для гасіння загорянь практично всіх класів, здатні діяти при мінусових температурах. Цей вид вогнегасників найкраще підходить для використання в автомобілі. Не підходять для гасіння палаючих об'єктів під напругою понад 1000 В, а також електротехнічних пристроїв, робота яких може порушитися через потрапляння порошку на внутрішні електроелементи.
Вуглекислотні вогнегасники - застосовуються для гасіння твердих предметів і електроустаткування під напругою до 10 кВ. З вогнегасника виходить газовий струмінь або струмінь пластівців.
Аерозольні вогнегасники - відмінно підходять для гасіння пожеж на початковій стадії загоряння, тому використовуються в гаражах, автомобілях, приватних будинках. Аерозоль ефективно гасить вогонь, знижує температуру в осередку загоряння, зменшує утворення диму, крім того, він не представляє небезпеки для людей.
Повітряно-пінні - призначені для гасіння пожеж, пов'язаних з горінням твердих предметів і рідин. Цей вид вогнегасників не можна використовувати для гасіння електрообладнання та об'єктів, що перебувають під напругою.
У нашому інтернет-магазині ви можете за доступною ціною придбати переносні і пересувні вогнегасники автомобільні, для будинку, офісу і майстерні. Ми здійснюємо продажу в Москві і регіонах Росії. При оформленні замовлення вкажіть спосіб доставки товару і найбільш зручний для вас варіант оплати.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.