понеділок, 29 серпня 2016 р.

Тримачі

Якщо ви багато часу проводите за кермом і під рукою повинні бути найнеобхідніші гаджети, потрібно купити тримач в машину. Доступна ціна на кріплення для телефонів, навігаторів і планшетів робить їх дуже популярними серед автомобілістів. Встановивши електронний пристрій в автомобільний тримач, ви звільните руки, а гаджет буде перед очима.
види власників
За призначенням
тримач для телефону
держатель для планшета
держатель для окулярів
За типом кріплення
на присоску
на кліпсі
в відсік для напоїв
Користь від застосування
Організація внутрішнього простору салону - використовуючи тримачі для телефону або планшета, ви підтримуєте порядок на приладовій панелі. Під час руху гаджети не літають по салону, а знаходяться на своєму місці.
Збереження електронних пристроїв - надійна фіксація смартфона або планшета в кріпленні виключає їх механічні пошкодження. Затискачі зазвичай мають м'які накладки, які дбайливо утримують корпус гаджета, не дряпаючи його.
Безпечне використання мобільних пристроїв - щоб водій не відволікався від керування автомобілем, тримач для телефону утримує пристрій для набору номера при розмові через гучний зв'язок або перегляду карти для руху по маршруту.
Як підібрати держатель в машину
Відштовхуйтеся від габаритів гаджетів. Є моделі з фіксованими розмірами для конкретних пристроїв, наприклад, для iPAD 3. Виробники пропонують широкий асортимент універсальних кріплень, які регулюються за розміром під пристрої різних габаритів. Наприклад, власник в машину з рухомими зажимами може утримувати пристрої з шириною від 42 до 95 мм. У нього можна вставити як звичайний мобільний телефон, так і широкий смартфон або КПК.
Визначтеся з місцем установки. Вирішіть, яке місце розташування гаджета буде найбільш зручним для вас. Якщо постійно доводиться користуватися навігатором, краще закріпити автомобільний тримач на лобовому склі. Так ви не будете відволікатися від дороги, постійно переглядаючи маршрут. Віддавайте перевагу виробу на присоску. Якщо телефон повинен бути під рукою для прийому дзвінків по гучному зв'язку або через гарнітуру hands-free, то вдалим місцем для його кріплення буде дефлектор повітряної решітки в безпосередній близькості з водійським сидінням. Можна встановити тримач для телефону в відсік для напоїв, якщо він знаходиться поруч з ручкою КПП. Якщо на задньому сидінні часто їздять діти, можна встановити планшет, закріпивши його із зворотного боку підголівника переднього сидіння.
У нашому інтернет-магазині ви можете купити тримачі для телефону, планшета і деяких інших пристроїв. Не відмовляйтеся від корисних гаджетів під час поїздки, адже з ними в дорозі набагато зручніше, цікавіше і корисніше проводити час. Головне - правильно їх розташувати для безпечного водіння. Вибирайте свій спосіб!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.