вівторок, 30 серпня 2016 р.

Верстат CC300E і CC300 для наклепкі гальмівних накладок на гальмівні колодки

Працездатна гальмівна система авто - запорука безпеки на дорозі. У момент використання гальмівної системи авто, її фрикційні частини зношуються не так швидко, як гальмівні колодки, це призводить до зменшення контакту, внаслідок цього зменшується якість гальмування. При заміні тільки гальмівних колодок результату не буде, тому проводиться ремонт гальмівних дисків. Проточка гальмівного диска - це дієвий метод збільшення терміну служби гальмівної системи. Виробниками автомобілів рекомендовано включати проточку гальмівних дисків в список регламентних робіт на фірмових автосервісах.

Ще один елемент безпеки при поїздці на автомобілі - гальмівні колодки. Їх діагностика та ремонт здійснюється за допомогою стенду для наклепкі гальмівних колодок. В даний момент монтаж накладок відбувається на спеціалізованих сучасних стендах.

Гидропневматический клепальний верстат CC 300 Comec дає можливість заклепивать і розклепувався гальмівні накладки на абсолютно всіх гальмівних колодках. Перевірена сталева структура гарантує відмінну твердість стенду. Пневмогідравлічні система дає чудову продуктивність при витрачанні малої кількості стисненого повітря, який проходить крізь групу фільтрів і лубрикаторів з регулятором тиску і комфортним для зчитування манометром.

Електропневматичний клепальний верстат CC300E Comec дає можливість ремонтувати гальмівні накладки на всіх гальмівних колодках. Перевірена сталева структура гарантує відмінну твердість і витривалість стенду. Пневмогідравлічні система дає чудову продуктивність.

Відмінності стенду CC 300 від CC 300E:

Можливість регулювати підставу;
Включення стенду за допомогою ножної педалі;
Лоток для обладнання;
Стенди для проточки гальмівних дисків і наклепкі колодок - прекрасний спосіб отримання прибутку для автомайстерні!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.