вівторок, 30 серпня 2016 р.

Самостійна установка автосигналізації

Прінятіе рішення про самостійну установці сигналізації може бути продиктовано кількома причинами: обмежений сімейний бюджет, збірка саморобного механізму, водій отримує задоволення, виконуючи монтаж автосигналізації на особистий автомобіль.

Сучасний ринок автомобільних сигналізацій наповнений величезною кількістю брендів (Pantera, Scher-Khan, Tomahawk, Alligator, StarLine, Sheriff і інші) і різноманітністю можливих схем установки. Наприклад, для висновків з однаковим кольором або маркуванням можуть бути властиві абсолютно різні функції. При виборі та монтажу сигналізації схема установки є головним критерієм відбору. Перед тим як що-небудь робити, необхідно точно визначитися яка модель найкраще підійде для того чи іншого автомобіля. При самостійній установці GSM сигналізації, потрібно уважно вивчити її програмне забезпечення, будова і функції датчиків.

Інструменти і матеріали

Самостійна установка сигналізації зажадає наявність такої технічного оснащення і матеріалів:

Автосигналізація і інструкція з її експлуатації та встановлення;
Мультимера, здатний виконати завмер напруги і провідності. Найзручнішим і надійним варіантом вважається електронний прилад;
Наявність додаткового запасу проводів, при виникненні необхідності подовження штатного комплекту;
Поролон сірого або чорного кольору, призначений для упаковки і захисту центрального блоку сигналізації;
Ізолента високої якості і двосторонній скотч;
Викрутка, торцевий ключ і гострий ніж, використовувані при демонтажі панелі.


Де встановити сигналізацію

Самостійна установка автосігналізацііНаіболее оптимальним і зручним місцем розташування буде порожнину, що знаходиться за панеллю приладів. Центральний блок необхідно обгорнути поролоном і приміряти на місце його розташування. Він повинен нічому не заважати і щільно фіксуватися. При визначенні місця розташування важливо враховувати кілька вимог:

Блок розташовується в прихованій від очей області і таким чином, щоб його було важко витягти;
Центральний блок розміщується в місці, захищеному від попадання вологи і на безпечній відстані від джерел тепла;
Заборонено монтаж блоку і поблизу приладів з радіочастотним випромінюванням.


При установці автосигналізації важливо особливу увагу приділити якості проводки в місцях дверного отвору. Монтаж варто виконувати, використовуючи гумові втулки і трубки для запобігання перегинів. Проводка прокладається в ізольованих, сухих місцях кузова і прикріплюється на пластикові хомути.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.