понеділок, 29 серпня 2016 р.

Автомобільні килимки

Автомобільні килимки - невід'ємний атрибут салону в будь-якій машині. Вони виконують не тільки естетичну, але й практичну функцію. Адже їх поверхню надає противоскользящее дію, також вони захищають оббивку підлоги від забруднень.
Види автомобільних килимків
Килимки в салон - розташовуються поруч з кожним з сидінь. Вони призначені не тільки для захисту оббивки статі від бруду, але також забезпечують зручність ніг водія при керуванні автомобілем. При забрудненні їх легко витягти з салону, щоб помити водою або почистити пилососом і просушити. Бувають універсальні килимки, призначені для конкретних моделей машин, з бортиками і без.
Килимки в багажник - такі вироби, як правило, мають рельєфне покриття. Тому укладені в багажник предмети при русі автомобіля не будуть переміщатися з одного боку в бік, це виключає ризик їх пошкодження.
На приладову панель - це невеликий противоскользящий килимок, на який зручно укладати різні предмети, наприклад, мобільний телефон, ручку, блокнот, окуляри і т.д.
параметри вибору
Матеріал виготовлення. Бувають гумові, текстильні, ворсові, велюрові килимки для авто. Найбільшим попитом користуються поліуретанові вироби, так як вони володіють стійкістю до стирання, температурних впливів, використовувати їх можна в будь-яку погоду. Текстильні ж добре вбирають вологу, тому в сиру погоду на підлозі в автомобілі не буде калюж.
Кількість штук. Поставляються автомобільні килимки для багажника поштучно, а салонні зазвичай продаються в наборі по дві або чотири штуки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.